Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Simferopol

Simferopol – het belangrijkste transport centrum van de Krim. Monding afstamming tussen Uitwendige en Inner gryadami Krymskikh bergen (met betrekking tot hem rijden westelijke straat Sevastopolskaya verdraaiing in odnoimennoe rijweg, en naar het oosten - de avenue van De overwinning verdraaiing in Feodosiiskoe rijweg) de machtige vallei kruist van rivier Salgir. Langs het het verloven van de noord op het zuiden trace van De moskou en Kiev naar Jalta. Consistent met en straten heten: Moskou rijweg (tot toe Moskou beugel), Kiev (van De moskou beugel tot toe autobus halte) en Yaltinskaya (van recente porien scheiden zijn drachten titelen avenue Vernadskogo).

Vallei Salgira op de beginnende Moskou rijweg proryvaet Buitenzijde gryadu, en op straat Yaltinskoi - Buitenzijde gryadu, obryvy welk zal schilderachtige Petrovskie afgronden vormen. Beneden obryvami afgronden van de benedenstad op het zuiden gaat betreffende de handelswaar en op vrije voeten van de lorries straat Burglarious. Met betrekking tot het de meeste handige weg naar Alushte en nader naar Jalta.

De arterieel van Simferopol - Kirova - koppelt van naar het oosten en west richting, alsmede van twee de ruimste markt - Centrale en Kuibyshevskii. In gelijke mezhgryadovom afstamming, van maar noordelijke straat Kirova spoorweg verstrijkt. Tussen Spoorwegstation en ul. Kirova alle historische centrum bewoont van Simferopol met de afzonderlijk rechthoek planning 18 eeuwen, incluis belangrijkste voetganger gebied is een straat Pushkina.

Iuzhnee ul. Kirova in de van niet voorstelbare knippatroon van spletaiutsya ulochki middeleeuwse dorp Ak-mechet. Als jullie slaan hier, louter, maar zeer betrouwbaar aanknopingspunt opene-werken hoge mast televyshki. Teletsentr resideert op straat Studencheskaya, van de om haar naar de benedenstad, te vereffenen Sovjete stamt straat Lenina (niet putat met de boulevard Lenina welk op De spoorweg halte) af. Plein Sovjet met anecdotic dvukhbashennym gebouw van Onderbrengen filmkunst zal op de noord om naar de spoorwegstation in staat stellen en nader naar de luchthaven en op De moskou richting, westelijk – naar Sevastopol, naar het oosten – naar Feodosiya te slaan. Ok en op het zuiden – mee de straat Burglarious.

De randgebied van Simferopol worden van voorstedelijk gezeten van en mnogoetazhnykh residentiele buurt eenheden gevormd. In mnogoetazhnykh verblijfplaats de horrendous gisting van straten en nummers, en rijwegen worden broken. Priezzhemu avtoturistu better er niet sovatsya, en in de bezoeken naar rodne of vertrouwd constant om trace met behulp van beweeglijke verbinding na te trekken.

Het is algemeen, behalve cabbies, weinig die kan razobratsya in khitrospletenii simferopolskikh straten. Maar alle belangrijkste bevindt zich of in het centrum of langs de vallei Salgira.

De voorstad van de stad mee alle traces zwermen prettig lesnymi restoranchikami, commerciele waterplassen bestaan voor rybalki.

Naar de west van Simferopol in de dorp Chestnut in de lommer van luxueuze chestnut steeg werd usadba Borozdinykh-davydovykh, de dependents van dichter-gusara Denisa Davydova weerhouden. In 1825 jaar hier stopte schrijver en diplomaat En. S. Griboedov.Complementarily op dit thema:

Trolleibusnaya routeren: Luchthaven "Centrale" - Simferopol – Alushta – Jalta (M-18, door Hem-105, 95 km)
Sevastopolskoe rijweg (M-26, 83 km): Skalistoe en Observatory (T-01-16, 14 km), Bakhchisarai en peshchernye steden, Inkerman - Sevastopol
Bakhchisarai - van Ruime canyon de Krim – Ai-petri – Jalta (T-01-17, 86 km)
Rijweg Sevastopol – Jalta (M18, 80 km)
Rijweg Alushta – Sudak (R-08, 93 km), Kapsel en Zonne vallei, Shchebetovka en Karadag, Koktebel – Ordzhonikidze - Feodosiya (R-08, 55 km)
Feodosiiskoe rijweg (M-17, 120 km): Simferopol – Belogorsk – Oud de Krim is een Feodosiya
Feodosiya – Lenino (51 km), Shchelkino en kaap Kazantip; Kerch (door - Hem 97. M-17 van Feodosiya – 98 km) - Kerchenskii, gebied van het landschap belang Opuk gestort
Noord-west van Perekopa tot toe p. Chernomorskoe (117 km)
West kust van p. Chernomorskoe tot toe De noord kant van Sevastopol (T-01-04, T-27-09, 160 km)

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht