Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Het kamp apparaat

Rijweg en motie dit maar deel van de amenities van het toerisme. Niet minder draagt genoegen, vooral voor kinderen, de bivouac apparaat. Het is zeer belangrijk correct om plaats, maar in de Krim (niettegenstaande alle het varieteit) juist in het dit niet razgulyaeshsya te kiezen. Op speciale primorskikh auto-parken voor de plaats moeten betalen aan. In gorno-lesnoi zone niet alleen apparaat van cab-rang en kamp maar ook het bezoek van het woud in pozharoopasnyi tijdvak (van De mei met betrekking tot November) wordt verboden. Waarheid de plaatsen bestaan van de menigte-toonladder recreatie in lesoparkovoi de zone van de steden, maar zij worden voor recreatie met nochevkoi niet benoemd.  Er is ook door lesopolosy of porosshie de bush van de onderlegger en andere zakustarennye neugodia tussen de velden en tuinen, maar dit op het geval onvoorzien nochevki.

Voor zodanig toestanden met de keuze van de plaats ook kost niet om, en vereisten zodanig te dribbelen: Het moet niet zijn uitstekend van de rijweg; Podezd noodzakelijk handig en zodanig, als niet naar raskis in geval van regen. Better als bivouac zal hoger boven de rijwegen, omdat spustitsya het is mogelijk en met betrekking tot razmokshemu weg. In de onderleggers, ovragakh en kloofen aanlokkelijk schouwt zelfs en zuiveren bodem dor rusel dozhdevykh van de toeloopen van - hen produceren arenaceous-shchebnistye nanosy. Na de stortbaden door dit bed kan prokatitsya machtige gryaze-stenige toeloop - sel welk binnen de positie smesti quitte vrachtwagen (zodanig gevallen in de Krim waren), en daarvandaan bevinden zich slechts op travke! Algemeen in de gedragingen voor avtoturistov kamp zal op de bronnen van het water aanbreken en waar besta khvorost. Maar in de Krim en die, en andere zeldzaamheid, en bonfire (als het niet in speciaal beton kostrishche of stationair mangale die bestaan koe-waar in de plaatsen van recreatie) zeer zal uw reputatie voor lesnikami, door de militie en andere strazhami op last van vergallen.

Totdat om palatku te verstrakken of om podstilku zich te ontvouwen, examineren land, niet ook hetzij ze rauw, niet hetzij erin wroet, van de moties van ondiepe miers, van de stones en koryag. Stel plaats voor de machine vast, ze moet niet van zadevat bomen en bosje, maar lommer is noodzakelijk betrouwbaar en dolgaya. Om te machine bestuderen onder, better om zijn overheen kanavkoi of verdieping te verstrakken. Beneden de wielen zabeite wiggen of Stones, tilen machine op zowel domkrata als ontladen bagazhnik.

Toilet in het woud actuele cijfer om niet aanbevolen te funderen. Archeologist (M. Fronjulo) vertelde naar mij die op oeroude joden (die waren kochevnikami-vee fokkers) bestond ongedeeld regels: Na the sun zonsondergang; Voorbij de cab-rangen (van het kamp) en zo, om wind langs de lucht doorstond. Op de ceintuur zij doorstonden klein lopatochku (zullen sovjete armeiskaya gering sapernaya lopatka) naderen. Naar de om haar juist wordt afgedaan het land vereffenen met het gras (dernom), en dan - tenslotte steil (of vocht) van ertoe doet dit plein is bedded op de plaats. Het is hygienic, ekologichno, estetichno en oduvanchik niet cheshet...Complementarily op dit thema:

De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
Avtokaravan en het zekerheid

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht