Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Avtokaravan en het zekerheid

Op weg het is onmogelijk om achter van de elkander, daarvandaan de meeste zaakkundige bestuurder of de meeste gezonde machine zamykaet bedrijf achter te liggen. Op razvilkakh en in de stad voorhoede (progressief) om better podozhdat andere te commanderen en niet hen verliezen van het type.

In onbekende ligging of met betrekking tot proselkam better om door de dag te karren. De positie van de zon, of vrijje vermogen tot plaatsbepaling van het trace op de zonsopgang van en zakhode zon noodzakelijk om zo te kiezen, om het straalen niet bedazzle ogen. Over het algemeen in de zomer van voor de motie wordt slechts vroege morgen en avond. Op de vurigheid tandvlees iznashivaetsya snellere, is overheated motor.

Inzittende seating terzijde van bestuurder, moet schenken naar hem moet onderweg dommelen. Goede conversatie op gemakkelijke en prettige thema's, maar zonder de hekje vskrikov en pokazyvanii door de vinger, reliably compenseert de rijweg monotonousness.

In halthoudt op steile helling niet vergeten zich podlozhit wiggen of Stones, maar niet hen laten op de rijweg. Zeer steile beklimmingen, waarover de afwezigheden moshchi motor, kan worden door back handeling genomen, vysadiv whereat inzittenden, maar met het dit uitdraaien op uitzicht wordt maximale zorg genodigd hebben. Over het algemeen steile helpt beklimmingen berutsya zonder schakelend van de overbrengingen, op kleine beklimmingen erbuit reductie razgon.

Zorg wordt genodigd hebben en op de afstammingen, whereat voortvloeit om ongeveer gelijke snelheid te benutten, wat zou op de kweken zijnen. Bergen niet van terpyat afstamming met de berekening op een rem en op neutrale overdracht of zelfs met uitgeschakelde motor. Frequente duren afstammingen groot razogrevaet tormoznye rollen voort, en voor hen stupitsu en podshipniki, van welk kunnen vytech niet ook weerspannig vet. Daarvandaan op de afstammingen noodzakelijk aandachtig om wielen te bestuderen en in de voetspooren van vytekaniya vet onmiddellijk zijn om toe te voegen.

Op de alpene rijwegen van de Krim worden speciale aanstekelijke broekzakken beschouwd, otvorachivaiushchie van routeren blinde stegen blussende traagheid razgona zelfs in verwerpend van de remmen. Hun positie wordt dorozhnymi door de symbolen aangetekend.

Op back wegen in de steppes de menigtes van land vernomen, vybroshennyi door de knaagdiers van de konijnenholen, obezzhaite zodanig plaatsen, anders zo machine kan zasest erin wielen.

Iugo de-naar het oosten van de Krim, bijvoorbeeld gebieden Malorechenskogo, Marinier, Koktebelya (vooral Bedaard baai), west kust van Nikolaevki tot toe Orlovki, de kustlijnen van Kerchenskogo straat verschillen door hoge opolznevoi activiteit. Na De mei thunderstormses en zomer stortbaden dikwijls zullen promoiny, krakken in de voedingsbodem door de diepte in de versmaaten, en door de breedte in de dozijnen santimetrov formeren. Nabij kuste obryva uitgebreide stadsdelen kan obrushivatsya in de zee. Als quitte vuiligheid straat krakken ervaart, onmiddellijk om uit te scheiden met en worden geexamineerd. Whereat behouden drijvend van de zoom obryva op de brandkast afstand, en om osmotretsya eenvoudig vinden plaats povyshe en podalshe van obryva.

In de bergen, ja en in de steppes door onverwachte sta-in-de-weg kan otara schaap, de kudde van koeienen worden. Vstrechnykh beest better te verzaken uitgescheiden met, en hier wordt af geassocieerd omstreken het is mogelijk prorvatsya, als alvorens machine zal persoon, pokrikivaya en schermend hands tegenkomen.

Op de tijdperken op weg at een gloren de accuraate lucht schijnt van de benzine. Miritsya erbij is het is onmogelijke, de dampen van de benzine, vooral etilirovannogo, vergiftig, zodat noodzakelijke op zoek storing.

De motie snelheid kies met betrekking tot de mogelijkheden en de kwaliteit van de rijweg, zijn zagruzhennosti door de automobielen. Maar zelfs totaliter gunstige voorwaardes ook nog gezwind karen obernetsya verheven brandstof rekenen. Skilful rijden, correcte toepassing "nakata" - traagheid, bijstere inktkoker remmen reglementeerde, carburetor zal bijstaan om benzine te besparen. Het is overigens, als onderweg om boekhouding ontvlambaar zich te gedragen, toen gegevens op verheven het onkost zal signaal naar de storing zoek.

Wij hoofdstuk begonnen van de advies obzavestis door cartographisch materieel, maar willen herdenken en omstreeks wat "taal tot toe Kiev zal dragen". Altijd ponadobitsya en levende informatie van plaatselijke inwoners. Natuurlijk, better van allemaal zijn om op bestuurders, mototsiklistov te winnen; Whereat nooit toegeefl zijnen voor zullen van de wasem van specificerende vragen, omdat vele ondiepe details kunnen primelkatsya en vallen buiten van het veld van plaatselijke bestuurder. Daarvandaan omstreeks razvilkakh, mogelijke embranchments, ingewikkelde stadsdelen proberen om in meer detail en op meerdere persoon aan te leren.

Als weg wordt geplooid en met betrekking tot hem het zal noodzakelijk om te vergelden, kiezen zichzelf shturmana voor het gedrag van putevogo zuivel en marshrutnoi kaarten. Naar de school-jongen van middeleeuw zodanig werk totaliter met betrekking tot machten en moet zeer zoals.Complementarily op dit thema:

De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
Het kamp apparaat

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht