Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim

Verschillen in PDD Oekraine en Rusland:

  1. Obgon: Obgon wordt "dichterbij 50 m voor peshekhodnym overgangs in de stad verboden en 100 m - buiten de stad' (IN Rusland obgon wordt op peshekhodnykh transities in de tegenwoordigheid erop van de voetgangers) verboden. Wordt verboden ook obgon met betrekking tot belangrijkste rijweg op van niet verstelbare overtocht kruisingen (in Rusland wordt) geautoriseerd.

  2. Halthoud: Is verboden stop zeten dichterbij 10 m van peshekhodnykh transities in beide leden (in Rusland is verboden stop zeten dichterbij 5 m voor overgangs en maar meteen daarvoor). Is verboden stop zeten dichterbij 30 m van posadochnykh de stekken van marshrutnogo motor transport (in Rusland - dichterbij 15 m).

  3. Schikking op carriageway: Vyezd op de uiterste gelatene schrap van deze richting wordt slechts dan toegestaan, wanneer het overblijfsel respectievelijk de zijn bezet, alsmede voor de ommezwaai linksaf, van obgona en rechtsomkeert (in motie in het Rusland met betrekking tot uiterste gelatene schrap wordt stad beneden de termen van ingelaten die in deze richting er is van elk meere drie schrappen van de motie).

  4. Geldend van speciale signalen: In Rusland rood probleskovyi mayachok toegift legt naar blauwe voor. IN het in het Oekraine ruimere macht heeft: Blauw opdracht geeft leix om rijweg in te willigen, en rode behoeftes van associeerden bestuurders moeten nabij de juiste boord van carriageway" 'uitscheiden "met, poosje, als rijweg heeft niet razdelitelnoi schrap, dan ook en vstrechnye bestuurders moeten uitscheiden met. Benaderend kostend automobiel met bijgeslotene probleskovym mayachkom - blauwe of rode, bestuurder moet uitscheiden met en om de motie slechts van door de bevestiging controller te continueren.

  5. Symbolen: In Oekraine bestaan symbolen welk niet in Russische regels. Het is onder andere, kosten om volgend symbool zich te herinneren: In witte cirkel met rode sigarenbandje inscriptie HALTE en eronder "beheersen zich". Het verhoedt proezd verstoken van halthouden voor militseiskim en andere controlerende zetels.

  6. Voetgangers: Voetganger zal de kaarten houden in de transitie van carriageway met betrekking tot stempelde niet verstelbare peshekhodnym transitie's (in de regel Rusland hoor te niet voetgangers verzuimen in dit geval).

  7. Verzekering: Op de territoria van Oekraine gevonden, automobiel moet door alle middelen geassureerd zijn. Te regelen verzekering het is mogelijk op pasklare zetel in de aanmelding in land.

  8. Anderen: PDD behoefte in het Oekraine, om op het mechanische transport faciliteit van vreemde burger waren "registratsionnyi nomernoi symbool, brieven welk corresponderen alfabet in het Latijn, alsmede de cachet van de toestand, bij wie het wordt geregistreer'd". Met andere woorden, op het automobiel moet tablichka in de vorm wit ovala met de brieven RUS zijn.

De overtocht van de landsgrens van Rusland en Oekraine in de aanmelding naar de Krim verrijst slechts op paromnoi overzetboot van Tamani in Krasnodarskoi afdelingen in de poort de Krim. Twee andere aanmelding naar de Krim van de noord door Perekopskii peresheek en door Chongarskii brug niets vooral van ons presenteren niet, gebruikelijke dorozhnyi controle welk misschien ook en daarbinnen de Krim, bijvoorbeeld op Angarsk perevale of op de aanmelding naar Sevastopol.

Voor de burgers van reis in het Rusland naar de Krim niet vergt evenmin bijzondere visa en documenten, voldoende is obshchegrazhdanskii inner paspoort. Kinderen moeten in verplichte orde documenten hebben. Voor kinderen die reis niet met de ouderpaar, verplicht notarialno volmacht certificeerde van de ouderpaar op de naam verzorger, zelfs als dit dichtstbijzijnd rodstvennik.

Pasklare controle. Valuta vvozitsya en door vyvozitsya elk personen ongeacht mondig. Aurally (zonder zapolneniya Bill van de aanmelding) deklariruiutsya hoeveelheden in elk valuta, tot toe gelijkwaardig 1000 euro. Hoeveelheid tot toe gelijkwaardig 10 000, of cheques tot toe 50 000 euro deklariruiutsya schriftelijk van staande documenten op het dit wordt, op vvoz en vyvoz ruimere hoeveelheden de noodzakelijke speciale volksplanting van The national zandplaat van Oekraine niet genodigd hebben.

Persoonlijk jewellery door alle middelen deklariruiutsya, camera's of videokamery - met betrekking tot de begeerte van de toerist.

Tijdelijk (tot toe 2 maanden) van vvoz automobielen voor toeristen wordt in uplate pasklare bedragen zonder de voldoening van andere dues geautoriseerd. Het is het is aanbevelenswaardig, om automobiel werd geassureerd, dit verhuurt zeer snell problematiek te beslissen wegens dorozhno-vervoeren evenementen en Gent om recreatie te continueren.

Vyvoz zonder dues suvenirov en over het algemeen onderwerpt, niet wezen handelsartikel lede, is mogelijk, als hun waarde overtreft in niet hoeveelheid gelijkwaardig 100 000 euro. Op vyvoz kunststuken de noodzakelijke volksplanting van Het ministerie van cultuur, op suveniry - tamelijk van de cheque van de winkel of artistieke zaal.

Alcohol vvozitsya zonder het certificaat van herkomsten in de boel: 1 liter van vodochnykh producten, 2 liter van de wijn, 10 liters van het bier, en etenswaar producten voor een hoeveelheid van tot toe 50 euro. Op vyvoz alcohol van De Oekraine territorium voor de persoonlijke noodzakelijkheden van de beperkingen niet, niettemin moet in de rekening regels voor land, nemen waarin jullie vezzhaete.

Vvoz en vyvoz elk narkoticheskikh substanties wordt verboden.

Gasachtige en sporten pistolen, alsmede okhotnichi ruzhia (met uitzondering nareznykh) en messen in de tegenwoordigheid van overeenkomstige documenten het is mogelijk vvozit en vyvozit indicerend in de verklaringen.

Door de enkeling direct toegankelijk van de bescherming van het type gasachtige balonchikov kan gebruikte volwassene en kinderen zonder enkel bijzondere documenten zijn.

Thuis beest perevozyatsya vrijelijk op het terrein van het speciale certificaat van de toestand veterinarnoi het medicijn domiciliary van toerist en certificaten omstreeks de inenting tegen de krankzinnigheid.

Legitimation is en vakantieoord samenstelling. Van 15 Juli 2001 jaar wordt geannuleerd verplicht legitimation met betrekking tot de recreatie adapteren. Vreemden worden op het moment van de overtocht van de landsgrens van Oekraine geregistreerd en kunnen vrijelijk worden met betrekking tot zijn territorium verhaald. Niettemin in het vakantieoord steden en bebouwde komen noodzakelijk te betalen klein vakantieoord samenstelling welk plaatselijke autoriteiten besteden aan verbetering. Vzimaiut het algemeen in de tapperijen en andere plaatsen van de bewoning. Als jullie stopgezet op de particulier of zelfs ongedeeld op vertrouwde of vrienden in het vakantieoord zone, samenstelling is alle gelijk verplicht. Accepteer het kvartirnye bureau of kommunalnye firma's.Complementarily op dit thema:

Avtokaravan en het zekerheid
Het kamp apparaat

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht