Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Bagage is en het verpakking. Als hoe om aaneen te nemen

Op nochleg in de machine kunnen worden leix in extremum gevallen gerekend, in nepogode, onmogelijkheid om palatku aan te breken. De toebereiding van de machine, zijn pereosnashchenie in de slaapkamer vereiste van de verplaatsing van de menigte van de dingen, van de janboel op last van de verpakking, alle die echtscheidingen veel keer en snel bekommert zich, tevens, om in de machine dushno, alle de meer in de zomer van te slapen. Zodat niet besparen op palatke. Zogenaamd avtodachi, treilery en pritsepnye camions voor de kust, pozhalui, ons vergeven niet, zij zijn hinderlijk, zijn bied verstrijken nedeshevo, maar zo begroeten prokhlady schenken niet. Better alles palatka-pritsep, hoewel zal en elk ruim hel en gemakkelijk palatka met de pakket pokhodnoi meubeltje naderen: Kampeer-kinderbedden-shezlongov, stolika. Het is belangrijk, om palatka windows had met het rooster van de insecten en ritssluitingen-hemelvuur op de toegang.

Posuda voor avtoturistov nu komt door speciale pakketen vrij, maar het is mogelijk skomplektovat zijn en buiten vleermuis: Alles moet nebiushchimsya zijn, worden vriend in vriend kastriuli ingesloten, chainik en skovorodka (met lange afneembare hengsel) moet worden in brezentovom tas opgeslagen, om kopot niet andere thema's vervaagde.

Niet worden termosami, op weg zij nepraktichny aangelokken: Zonder de moeilijkheid pulseren. Wij om leix ruimere staal "alimentair" termosom met de monding gorlyshkom die tamelijk betrouwbaar en alomvattend zich te beperken; Het kan bol zelfs morozhenym staan die zeer overigens op beste dingen stranden, waar hebbenen nog niet handel getroffen.

Spalnye knapzakken in de zomer van ponadobyatsya leix in de bergen, de over het algemeen beste variant van het bed - naduvnoi vlakgom matrats (op welk neobozrimye mogelijkheden in vermaken op het water en belangrijke functies op het strand), gemakkelijke wollene deken en kadet voiloka (penopoliuretanovyi kovrik en anderen het kunststof analogs). Bed werkblad better om met pododeyalnikom te combineren en om of poshit vkladysh voor spalnogo tas (zonder de zelve tas) te verkrijgen. Dit roomy khlopchatobumazhnyi "'zitten" onder tesemkami of ritssluitingen van bovenstaand. Vkladysh de menigte heeft van de voordelen: Het zal omlaag op de seks palatki niet geblazd worden of land en over het algemeen zal niet zijn hen beroeren, erin niet zapolzet wat-nibud zhivnost, het zonder de moeilijkheid om te gommen, om te liefkozen, snel stelit en om in te sluiten, het alles behalve niets afweegt en niet plaatsen bezet.

Voilok - zeer waard "kochevaya" podstilka khot op de stones, khot op het zand naar of gras, van uitstekend blokkerende vlakgom syrost lucht-bed.

Aandacht: Porolon absoluut betaamt niet voor het gebruik buiten huis, vooral in de bergen met overvloedig rosami of op de zee op het zand. Het absorbeert water en over het algemeen vlagu van de voedingsbodem en lucht. Speciale toerist kovriki en kovriki voor de verlovingen fitnesom eigen vodoottalkivaiushchimi eigenschappen. Als zij obemnye en mnogosloinye, dan erop kunnen worden anders gedobberd. Anders dan zenden-bed uit, zodanig kovriki vysykhaiut momentalno, water ermee is ongedeeld skatyvaetsya.

Wanneer jullie worden van rond noodzakelijke dingen vastgesteld en zullen snosit hen in een plaats beginnen, zullen zich ontpoppen die zodanig menigte uvezet slechts "BelAÇ". Maar niet wanhopen. De kunst van de verpakking, skruchivaniya, vkladyvaniya en zapikhivaniya mirakels maakt! Tenminste voor vierentwintig uren tot toe vertrek bed alle dingen en, als mogelijkheid bestaan, de algemene gewicht leren van de bagage.

Het is mogelijke natuurlijk reis slechts met meerdere plastikovymi kaarten of gering attache geval valuta's, echter assortiment aan handel door toeristische goederen en de expertise van verkopers pristoiny in de Krim slechts in de meerdere club winkels van Simferopol en Sevastopol. Op de kust tsarit kwade smaakvermogen en koshmarnoe van verolomstvo Chinees fakes. Alle helder, voormalige en allergennoe – plyazhnye goederen, pokhodnoe en bivuachnoe munitie. Zodat alle gelijk nemen aaneen alles dat liefde en naar chemu werd wende op recreatie.

Uitzondering stileren leix etenswaar producten – zij op Oekraine met betrekking tot kwaliteit en varieteit, pozhalui, laten nu achter elk land van Europa. Niet maken de toegeefl zijnen voor reserves van de producten. Spotje punten en de zetels respectievelijk voeden povsemestny, en totaliter toerist centreert en langs de snelverkeerswegen tal van hen werken rond de-klok.

Correcte verkaveling en de betrouwbaare verpakking van de dingen in het gezin tournee - verplichte voorwaarde van kalme en beskonfliktnogo recreatie, daarvandaan: a) ieder ding moet de plaats "weten"; b) alle dingen moeten in de groeperingen met betrekking tot benaming (producten, posuda, kleren, instrumenten, bed, sportinventar en t samenstellen. P.); c) krant verpakking betaamt niet, knapzakken - brezentovye, lnyanye en polietilenovye, alsmede kartonnene dozen-paki welk kunnen worden afgewikkeld en om glashard - alle te plooien die noodzakelijk om te graveren en om met betrekking tot gewicht onder te verdelen: Gemakkelijk op het dak, zwaar in bagazhnik of in pritsep. Kostuum-gevallen en summiere-gevallen in de machine raken kwijt alle manier van het besef - ook zware, rugzakken zijn noodzakelijk, als jullie plannen om hen op zichzelf, modern gemakkelijk riukzachki-balen, zonder de twijfel, noodzakelijk voor alledaags alledaags leven op cab-rangen te slepen. Voor de opbrengst kleren kosten om te verkrijgen of poshit speciaal chekhol met de ritssluiting-hemelvuur, bij wie kleren wordt op plechikakh geadapteerd, zijn zeer geschikt om in de zaal te bijhouden, povesiv overheen een van achterk dverok, better laten.

Gemakkelijke en zachte dingen, alsmede wat niet ponadobitsya onderweg tot toe cab-rang, wordt in bagazhnike op het dak, better alles in de tent of palatku geemballeerd. Om vstrechnyi strengelen niet razvoroshil uw bezittingen, op voorop erop zabrasyvaiutsya de zijdelings boorden van de tent, latere kweken en tegen het eind voorste boord op; Alle die nakrepko wordt, door better speciale vering trosikami met kriuchkami gekoppeld. In geringste postukivanii vyskolznuvshikh de boorden van de tent of de einden van de touw met betrekking tot de machine lichaam voortvloeit om uit te scheiden met en om verpakking te verhelpen.

Aandacht: De laatste tijd de vering van trosiki nekie de "firma" van stalen om niet van mnogozhilnoi pletenoi tandvleesen "vengerki" af te helpen, en van obvitoi het doek van rubbere medische tabakspijp, kriuchki erop drijvend zwak behouden, en op de hele constructie bijzonder onzeker. Zodat aankoop zodanig trosiki, niet wijken voor sovjete heugenis, en zorgvuldig kwaliteit controleren.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

De keuze van de stijl en het gebied van de tournee
Keuze poputchikov
Het trace keuze
Het automobiel toebereiding

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht