Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Het automobiel toebereiding

Otpravlyayas in de weg, pozabottes omstreeks de feilloze technische toestand van machine, vooral zijn vlakgom "obuvki". - twee berechting vyezda op diversified met betrekking tot vooringenomenheden en kwaliteit strijkend blizhnem trace zal laten jullie moeten menigte melochei welk ontdekken, als ermee zullen niet vragen, zullen alle tournee vergallen. Bijzondere aandacht voortvloeit om remmen te betalen aan.

Promoite radiator en het hemd van de bloc van de cilinders, schrappen nakip. IN de water in het Krim verschilt door hoog rigidness, daarvandaan proberen bewegen niet, en slechts dolivat water.

Behalve toegeefl zijnen voor onderdelen, prigodyatsya anderse diversified thema's voor de machine dienst. Domkratov better om tweetal te hebben: Zij zullen erbuit, hozen als machine zastryanet onderweg, of in de instandhouding. Op twee domkrata, vooraan en in back van, machine stellen in dolgoi cab-rang in of per de avond, om te ontladen ressory, vooral in nochlege in de zaal. Twee van hout wig beneden de wielen in halthoudt op alpene rijwegen, op cab-rangen - evenmin zullen verhoeden.

Krymskoe solnyshko prozharivaet machine voor meerdere minuten, zodat tent van gemakkelijk palatochnogo canvas of lnyanogo canvas verplicht. De boorden van de tent moeten ushki voor de vasthechting naar de machine hebben of naar vbitym in land kolyshkam, strengelen in de Krim, vooral op de kust brengt tijdperk dramatisch door.Complementarily op dit thema:

De keuze van de stijl en het gebied van de tournee
Keuze poputchikov
Het trace keuze
Bagage is en het verpakking. Als hoe om aaneen te nemen

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht