Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Het trace keuze

Avtoturizm dit, allereerst, pokorenie ruimtes, van en succes hier kan worden bereikt, leix zorgvuldig trace geplannen en preliminarily alle wegen-rijweg gekregen les, interessante plaatsen mogelijkheden perekusit vastgesteld, om, zanochevat te houden rust.

Bestudering aandachtig met betrekking tot Internet-edities of op onze forum meerdere administratie avtoturistov voor het tweetal van de voorgaand seizoenen (niet ouder!) En prikupite meerdere de automobiele kaarten van verschillende graad detalizatsii. In het hoofdstuk onze saita de "traces van bezichtigt" jullie ook kunnen otskanirovannye automobiele kaarten vernemen. Naar jullie ponadobyatsya de generaal kaarten van de snelverkeerswegen voor de doorvoer deel van tournee en detailleerde (niet vlierstruik 5 jaren oud!) Kaart toerist dostoprimechatelnostei voor avtoturistov, waarover wordt van kilometrazh de intervallen van de weg tussen stad, avtozapravochnye haltes, kampeerterreinen geindiceerd.

Wij ook adviseren om saity met betrekking tot iedere toeristische landstreek van de Krim te krijgen les. In allen van hen hoofdstuk bestaan voor avtoturistov. Regionaal saity worden in de berekening op publiku welk niet stolko reizen op het automobiel uitgeschreven, hoeveel eenvoudig komt erop naar het strand of in het vakantieoord gebied. Daarvandaan op het dit saite wij sosredotochimsya op de traces van de tournees en zullen informatie welk niet herhalen als vroeg als bestaan op regionaal saitakh voor de menigte-toonladder plyazhnoi publiki.

Onze zeenen van de traces otkatany door ons met toeristen en gasten niet eenmalig, van maar varianten is mogelijke menigte. Maar meteen beschouwen, behalve ideaal trace naar en de wasem van toegeefl zijnen voor varianten voor iedere dag van de tournee. Weersgesteldheid in de Krim onvoorspelbaare, hoe zal niet ontwikkeld sputnikovye systemen, en behalve het het bestaan en andere onvoorspelbaare dingen. Het is toch, helemaal om geen plannen – undu te hebben. Tenslotte kan worden zachem over het algemeen allemaal zatevalos vergaten ... Ok en timt jullie lezen deze pagina, verwachting, jullie persoon breedvoerig, en wij willen toetsen jullie zullen niet teleurstellen.

Prodelaite alle tournee geestelijk (priyatnee dit te maken liggen op de sofa, maar poleznee - sidya achter het bureau, met de potlood, lineaal en calculator).

Afhankelijk van tijdperk welk jullie willen om onderweg uit te voeren, van en de kwaliteit van de rijwegen wordt de waarde van sutochnogo benzinevere per mijl vastgesteld, de zetels respectievelijk voeden en nochlega. Het dagblad standaardmaat van benzinevere per mijl met betrekking tot back wegen kunnen 150 - 200 kilometers, en met betrekking tot handelswaar rijweg zover opnieuw stileren. Tournee met het gezin kost niet om in ralli zich te draaien; Proglatyvanie kilometers zullen niet van schilderachtige aspectual stekken, van eetlustopwekkende pridorozhnykh markten fris rodnikov welk van zo rijke rijweg van de Krim inboeten. De reserve van de tijdperk altijd noodzakelijk en op onvoorzien stop zet, ondervangend van onverwachte barricades, de verwijderend van de mislukkingen en anderen.Complementarily op dit thema:

De keuze van de stijl en het gebied van de tournee
Keuze poputchikov
Het automobiel toebereiding
Bagage is en het verpakking. Als hoe om aaneen te nemen

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht