Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Keuze poputchikov

In automobiele tournee veselee worden door de karavaan, maar niet ook ruimer doorgestuurd: Twee-drie machines. Het is juist rechtvaardig, om was naar welk om bij te staan indien panne heeft of op ingewikkelde stadsdelen; Naar diversify communicatie op bivouacs naar en cab-rang; Om door het bedrijf voor absoluut mannelijk, van de vrouwtje en kinder belangstellingen van ieder partijlid van het gezin te stijven; Kooperirovatsya dezhurstvo opgericht en verplichtingen (kookgelegenheid, kinderen, machine en t verstrokken. P.).

Door verplichte voorwaarde voor avtokaravana de universaliteit legt van de belangstellingen voor en uitzichten op de opvoeding van kinderen, van begeerlijke - odnotipnost machines welk wil eenvoudiger mislukkingen verwijderen. Niettemin in elk hoogte van wederzijdse confidentiality iedere bemanning moet alle noodzakelijk voor "de louter zeil" hebben, weinig hetzij die geschiedt in de rijweg.

Als uw machines zullen radiosvyaziu toegerust worden, of bezlimitnoi beweeglijke verbinding, touren verzadigde wil niet enkel zonder ergerlijke "poteryalok" maar ook zeer en rijke voor de communicatie, van de schertsen, van de uitwisseling dorozhnymi indrukken.Complementarily op dit thema:

De keuze van de stijl en het gebied van de tournee
Het trace keuze
Het automobiel toebereiding
Bagage is en het verpakking. Als hoe om aaneen te nemen

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht