Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Noord-west van Perekopa tot toe p. Chernomorskoe (117 km)

Niet niets privlekatelnee voor avtoturista en voor recreatie met palatkami, dan Noordwestene kust, especial, als vezzhaesh op de schiereiland door Perekopskii peresheek.

Na g. Krasnoperekopska beknibbelen naar het recht op raitsentr Razdolnoe en mee de kust zeeen karen westelijk, om worden op een van speciale primorskikh auto-parken (met de plaatsen voor razbivki palatok, door maatschappelijke kookgelegenheden en anderen dienst) op de dorpen Portovoe, Steregushchee (Razdolnenskii gebied), Mezhvodnoe en raitsentra Chernomorskoe onderbouwd. Vele inwoners deze dorpen rekenen ergens toe van vrode gezin aanplakbord-huis met het thuis melk en uitstekende grostes af. Zodat totaliter kan worden gekomen en op de autobus. Is blij behoorlijk wat van hier en het steunpunt van recreatie.

Natie hier komt op de automobielen en met palatkami algemeen van onder de steden en de dorpen van de steppe Oekraine, om is ongedeeld pozagorat en worden goedkoop gedelgd. Voorwaardes met het dit draaien op uitzicht handelswaar van De mei met betrekking tot de September eind uit. Fluwelen seizoen als zodanige hier niet - alle gelijke steppe. Stranden zijn vrij. Goed voor kinderen en volwassene. Stranden en parken zdravnits ine het algemeen ontluiken naar de zwang.

De meeste noord in de Krim goed marine strand resideert in de dorp Portovom (10 km noordwaarts van raitsentra Razdolnoe). Eerdere deze plaats heette Sary-bulat (Gold Klinok). Intens vdaiushchayasya in dorre melkovodnaya baai wordt van de noord door de ketting van Lebyazhikh eilanden verdedigd, en zand, van werkelijk goudene kleur wegens de kleine inhoud van de verbindingen van de ijzer, bestaaatt uit ondiep peretertykh de kinkhoorns van weekdieren. Zon met betrekking tot alle deze zone in ruime uitspatting, ongeveer als in Yevpatoriya, van maar ruimere roomy stranden niet zo behoorlijk wat: Op 120 km marine kust van de schiereiland Tarkhankut - slechts 30 km handig voor de menigte-toonladder recreatie van de kustlijn.

Het is begeleidend, tussen obryvov en de aardverschuivingen van wilde kustlijn Tarkhankuta (alsmede en Kerchenskogo schiereilanden) treffen zeer gezellige en romantische "broekzak" stranden. In de monden van kleine onderleggers voedingsbodem, spolzaya en osedaya beneden de handeling van de golven, chut sneller in een plaats, chut treuzelde met betrekking tot boorden ergens toe van vrode amfitheater geformeerd. In de zelve het bodem zee namyvaet prettig en ukromnyi strand, rondom gesloten obryvami. In smalle bukhtochkakh beeindigde gering winderig grotami, ook kan handig plyazhiki zijn.

Ine het algemeen zij hebben de breedte 2-3 versmaat en de lengte 10-15 versmaaten, bestaanan uit zand of ondiepe steengruis en vormen een grote velen de kinkhoorns van weekdieren. In de gegolfde storm dek hen whol, daarvandaan nochevat het is mogelijk maar waar gras begint. In "de broekzak" stranden treffen ondergrondse lenzen zeer smakelijke presnoi wateren en zelfs werden middeleeuwse inktkokeren weerhouden.

Maar op alle, natuurlijk, van deze raiskikh "broekzak'ken niet khvatit, zodat willen komen op menigte-toonladder recreatie terug. Een van het meeste vooruitzicht plaatsen met het dit draaien op uitzicht - Bakalskaya vlecht uit: Groot strand, polukoltsom omvattende melkovodnuiu baai welk progrevaetsya tot toe 17 graden (Met) als vroeg als in de eerst aantallen van Mag, en van 20 Mag, met betrekking tot een jaar durende gegevens, hier vastligt de temperatuur van het water 20 graden, noodzakelijk voor badend van kinderen. Voet bij stuk houdt ze met nauwelijks elk pokholodanii tot toe de Oktober middellang. Waarheid, ongeveer half van de dagen in badend seizoen kan oslozhnyatsya door hoog gegolfd (ine het algemeen tot toe 3 punten). Van badend noodzakelijk om begrenzend naar jagende golven af te keuren: In het water zakhodite niet nader, dan met betrekking tot borst, en kinderen kost sterk om voor de hand te bijhouden. Storm khorosh en wat lucht wordt door de spray's van marine zouten, salutary voor dykhatelnykh wegen verzadigd. Om of posidet op het strand in nenastnuiu weersgesteldheid - zeer tamelijk goed te lopen.

Bakalskoe plas, net zo andere limany Noord-west en De bewesten de Krim, ook zal hozen erbuit - van de baar hier niet tijdperk brengt, maar badend - op amateur door: Water zeer zoute, zeer hartelijke, de vooringenomenheden van de bodem zwak, ja anders en met betrekking tot knietjes in de dichtslibben kan worden afgegaan. Vuiligheid in krymskikh limanakh alles behalve overal salutary, slechts door mazatsya hen op de smaakvermogen, ja anders beneden palyashchim zon eerder schadelijk, dan is nuttig. Podurachitsya in chumazom het type van minuten 15 totaliter het is mogelijk, als gezondheid stoprotsentnoe, en over het algemeen schertst met samoistseleniem vuiligheid kan zuure consequenties hebben.

Na badend in limane bijstere inktkoker perebezhat op ander kant peresypi en worden in de zee ververst of smyt toegeefl zijnen voor zout beneden dushem. Meerderheid limanov heeft diepte 10-60 cm, progrevaiutsya in de zomer van tot toe 32 graden, zodat dit eerder baden, dan zeil.

Van Bakala door 40 km abrupte kust zee op de dorp Mezhvodnoe opnieuw bevalt ons melkovodnoi door hartelijke baai (heet ze Yarylgachskaya) in obramlenii twee arenaceous peresypei schiftend van haar plassen Panskoe, of Sasyk, en Jarylgach.

Kustlijn westwaarts van Mezhvodnogo opnieuw direct en abrupt en leix door meerdere kilometers het prorezaet melkovodnaya baai. Deze als vroeg als stranden van bebouwde kom Chernomorskoe, waarmee wij willen onze volgende trace beginnen.

Complementarily op dit thema:

Simferopol
Trolleibusnaya routeren: Luchthaven "Centrale" - Simferopol – Alushta – Jalta (M-18, door Hem-105, 95 km)
Sevastopolskoe rijweg (M-26, 83 km): Skalistoe en Observatory (T-01-16, 14 km), Bakhchisarai en peshchernye steden, Inkerman - Sevastopol
Bakhchisarai - van Ruime canyon de Krim – Ai-petri – Jalta (T-01-17, 86 km)
Rijweg Sevastopol – Jalta (M18, 80 km)
Rijweg Alushta – Sudak (R-08, 93 km), Kapsel en Zonne vallei, Shchebetovka en Karadag, Koktebel – Ordzhonikidze - Feodosiya (R-08, 55 km)
Feodosiiskoe rijweg (M-17, 120 km): Simferopol – Belogorsk – Oud de Krim is een Feodosiya
Feodosiya – Lenino (51 km), Shchelkino en kaap Kazantip; Kerch (door - Hem 97. M-17 van Feodosiya – 98 km) - Kerchenskii, gebied van het landschap belang Opuk gestort
West kust van p. Chernomorskoe tot toe De noord kant van Sevastopol (T-01-04, T-27-09, 160 km)

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht