Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Feodosiya – Lenino (51 km), Shchelkino en kaap Kazantip; Kerch (door - Hem 97. M-17 van Feodosiya – 98 km) - Kerchenskii, gebied van het landschap belang Opuk gestort

Voor avtoturizma en ozdorovitelnogo recreatie wonderbare voorwaardes op groot Goud strand naar naar het oosten van Feodosiya. Hier de menigte bewoont van het steunpunt van recreatie, van de kampeerterreinen, van particuliere tapperijen en bungalows. Van Het goud strand anderse nader naar het oosten toerist beheersend de persoon verandert van gesloten in het verleden bezetting bebouwde komen Kuste en Primorskii. Er vovsiu worden particuliere pansionaty gebouwd, doellatten, cafe, aantrekkingen en anderen, zegening van het tekort in de stranden niet, ja en vensterramen in de tijdperk kregen onderrichting in prestigieuze hogere scholen.

In geografisch besef, er waar Feodosiiskii afgrond verderop allemaal vdaetsya in dor, en rijweg verhuizingen van de kustlijn, als vroeg als begint Kerchenskii schiereiland.

Vervoer lijnen. Hen alle twee (rijweg en spoorweg), en rijden zij parallel mee alle Kerchenskogo schiereiland van Feodosiya naar Kerch en nader door De poort de Krim op Kuban, naar Rusland doorreis steeds meer of minder ruime stad. Spoorweg rijdt aanstaander naar Azovskomu kust. Chernomorskoe de kust van Kerchenskogo schiereiland tot toe recente porien was zapretnoi zone. Ja en nu er in het bijzonder niet razgulyaeshsya (meer precies - zal niet niets interessant), wildernis niettemin vernemen.

Kerchenskii schiereiland door de zelve natuur obosoblen van het overblijfsel van de de Krim. Onderscheidt het en door de landschappen, en geschiedenis, dit als vroeg als hoe boorden met Azie en helemaal principiele strategische territorium timt. Zaselena ze zwak en was in sovjete tijdperken napichkana militaire objecten en testen gebieden. Waarheid, zijnde verschuldigd naar groot testen gebieden voensovkhoza 'Naar het "oosten" op de kaap Opuk werden pervozdannye steppes en unieke nederzetting rose skvortsa, nergens in de wereld niet langer getroffen weerhouden. De administrantly belangrijkste deel van Kerchenskogo schiereiland schrijft aan Leninskomu gebied met het centrum in bebouwde kom Lenino (spoorwegstation Zeven kolodezei) toe. Op 44 km rijweg van Feodosiya op Lenino (op de noord) gedragingen losse rijweg. Door 7 km jullie slaan kleine bebouwde kom, waar kan zijn maakte inkopen of om beschikbaar in bancomat te nemen. Het is verderop, op de kust van De zee van azov, bancomats als vroeg als worden, en kosten van de producten meerdere hoger bovenstaand niet gedreven.

Stad Shchelkino (13 ge. Inwoners) heeft stadsdeel submissie, ernaar van Lenino om anders behoorlijk – 22 km te karren.

Stad wordt op de stichting van om de kaap Kazantip gebouwd, zodat met betrekking tot beide leden van de stad worden grote arenaceous stranden gehoosd. In elk richting vetra kunnen worden gekozen wat meer schijnt prettige – golven of kalm.

De meeste geavanceerde Moskou dagbladen "Ptiuch" en "Matador" in 1997 jaar gedoopte Kazantip belangrijkste tusovkoi plyazhnogo van het seizoen van Rusland en prilegaiushchikh landen, en vergaten door god en de mensen van de constructie Krymskoi nucleaire halte "dekoratsiei door de waarde 1 000 000 000 dollar's en door de meeste grandioznym de gedenkteken van industrieele cultuur. Nu festiviteit van elektronische muziek wordt in Saxkom gebied op de dorp Popovka, en in Shchelkino verblevene elk meere kalme en winstgevende festiviteit Kazantip-sport - competities van en tusovki bewonderaars Aanhanger-bordinga, kait-serfinga, van alpene fiets, van bantam auto's en anderen extrima gedraagd.

Gebied van het landschap belang op de kaap Kazantip ongedeeld zavorazhivaet. Zijnend verschuldigd naar de complete afwezigheid van presnoi water dit oeroude koraal koraaleiland verbleven door onberoerde beschaving.

Leix in recente jaren hier schenen olie openingen welk, begeleidend, tamelijk romantisch en vermanen van tekhasskikh vesternakh (het is niet alle voor niets, omdat bedrijf, echt, met tekhasskim deelname).

Kazan - als naar-tatarski boiler, en Kazantip - de bodem van boiler. Polupustynnye hoveniert Kazantipa en afwezigheid in de directe zicht van enkel behuizing - van deze ideale voorwaarde voor de trainingen en wedstrijden op vyzhivanie. En "broekzak strand'en zijn ideaal voor alle, die eenzaamheid taxeert. Hier dikwijls werk fotokhudozhniki met aanlokkelijke modellen, en baroke landschappen voeden en camera-mannen van en kunstschilders.

In het overblijfsel van het deel van Kerchenskogo schiereiland behoorlijk wat proselkov, en jullie kunnen mee de kust khot naar Arabatskoi pijl (met de residuen van Turks fortess op zijn stichting en door solyanymi industrieen chut nader), khot in ander kant, mee Kazantipskogo afgrond karren.

Van stationeren Presnovodnaya op het zuiden expliciet worden nagetrokken in relefe de residuen van oeroude defensieve schacht welk beheersten Uzunlarskii (het gedragingen naar de plas Uzunlar op de bezuiden Kerchenskogo schiereiland), of Asandrov (in de eerbewijs bosporskogo tsarya Asandra bolsterring schacht verhogen in ik eeuw tot toe n. E.). Die voor het eerst gemaakt dit grandioznoe oprichting van het mannelijk lid en wanneer - onbekend.  Het schijnt naar mij, het, net zo Perekopskii schacht op de benoorden de Krim, en Akmonaiskii schacht in de zelve smal deel van Kerchenskogo schiereiland (van met. Kamenki, voormalige Ak-monai tot toe pos. Primorskii) - alle deze rvy en schachten verbleven van oeroude rechnykh systemen welk van smenyali elkander poosje dreif continents de silhouet veranderde van de Krim en de hangen ervan bovenaards.

Kerch

Is blijje ruimere territorium mee Kerchenskogo straat de landen bezeten van de stad van Kerch (170 ge. Inwoners), erop bevindt zich zelve stad en meerdere bebouwde komen in ruime bedrijfsorganisaties: Arshintsevo, Voikovo. Alsmede Poort de Krim. Over het algemeen voor Kerch karkateristieke residentiele stremmingen en volledige buurt eenheden met betrekking tot broodwinningen: Sudostroiteli, metallurgists, vissers, mariners zagranplavaniya. De better half van de industrie van Kerch nu wordt, voor natuurlijke omgeving dit slechts op het nut gestopt.

In de stad Kerch ideale mogelijkheden voor avtoturizma - zonder de moeilijkheid gemakkelijk van de toegang 4 (!) Verschillende marinier akvatorii: Zwarte zee, Kerchenskii, Azov, Sivash en dozijn salutary plassen gestort. En overal diverse solenost en de temperatuur van het water, en belangrijkste - de bijzondere vis.

De kettingen van de heuvels overal beperking horison, naar zodat proekhav alle wasem van de kilometers, ontpopen zich in zateryannom wereld. Ok en wanneer slaan "broekzak" strand is een alle paradijs aarden het blijkt persoonlijk uw!

Zelve met betrekking tot zelf stad presenteert klein historisch centrum gevormde tussen berg Mitridat en door ruimere poort. De arterieel van de stad – Lenina, bestransportnaya, niet langgeleden wordt op de manieren Arbata herbouwd.

26 eeuwen back zdeshnee Bosporskoe tsarstvo was, met betrekking tot oeroude yardsticks, totaliter ruimere en geducht toestand. Het schat worden nu in Hermitage en in Brits multivercity geexposeerd. Maar in Kerch en het canton want tonen aan toeristen wordt niet zo behoorlijk wat toegerust: De kleine tentoonstelling van Tsarskogo heuvel, sklep drevnegrecheskoi bogini Demetry met uniek freskami, onderdeel raskopok op de mistroostigheid Mitridat, waar was hoofdstad - Panticapaeum, van raskopki stelen steden Tiritaka achter. Nimfei, Ilurat. Gering indigeen studeert museum zal uitlenen wat dat afbeelding omstreeks de geschiedenis van deze boord, maar dozijnen unieke archeologic objecten voor publiki blijven poosje onbekend. Het is begeleidend, year after year van de tentoonstellingen wordt meer.

Zato kerk in de benedenstad in uitstekende toestand, en omdat tempel Ioanna Predtechi ingebouwde VIII eeuw, het een van de meest oeroud in East Europe. En over het algemeen Christenheid drong naar de Krim praktisch rechter na het het verschijning binnen. Het is misschien dat voorvechter Andrei Pervozvannyi in de propovednicheskoi missie met betrekking tot Kaukasus en Skifii doorgebrachte tijdperk hier, en reeds misschien doorgebrachte tijdperk hier mensen beluisterende en wetende Jezus van Nazareth.

Fortess Eni-calais (De nieuw fortess) van vozvedena turkami aan land Kerchenskogo straat, in de zelve smal het plaats. Fortess Constructie ging blij lang en werd leix in 1703 jaar bewerkt. Kopten hen Fransen construeert. Niet langgeleden voor bezoeken door toeristen wordt ook een andere defensieve object voor de bescherming van straat – Kerchenskaya fortess toegerust.

Met dramatische pagina's de geschiedenissen van Grote huiselijke oorlog kennismaken Het museum van de geschiedenis van de defensie Ajimushkaiskikh kamenolomen, Schilderstuken galereya, Het museum van de geschiedenis Eltigenskogo desanta.

In de benedenstad De kerch van het strand niet. In het gebied Arshintsevo bestaan Karantinskii strand (autobus halte "Instituut" en onder beneden obryv, automobiel het is mogelijk priparkovat op de gering cab-rang overheen obryvom). Strand smal en overbelast priezzhimi, en in Voikovo meerdere kleine stranden bestaan, op welk ook kunnen worden avtomashiny gelaten. Zelve kerchane prefereren roomy gouden strand Eltigena.

Op de noord van Kerch in het gebied met. Bondarenkovo de seks bewoont van gryazevykh vulkanen: Van de krakken in aardse boezem hier wordt niet magma, en blauwe-groene klei vorming lage heuvels van kraterami of de plas van vloeiende vuiligheid verkwist. In geen geval benaderen het dichtbij - het is mogelijk provalitsya zeer diep. Ja en aangeeft klei niet vervagen, ze snel vozmetsya door de dop, en om zijn negde, tot toe zee meerdere kilometers aan te drijven.

Van Kerch met betrekking tot avtodoroge het is mogelijk proekhat ook naar met. Osoviny en met. Iurkino - van hier interessante opolznevyi relef kustlijn met specifieke begroeiing, en van de kaap Khroni zonder de moeilijkheid om door het uitzicht te omhelzen en Zee van azov en Kerchenskii gestort.

Mee rijdt Kerchenskogo straat op het zuiden rijweg op met. Zavetnoe, op zdeshnikh vissers vissen in het algemeen better en podeshevle, dan op kerchenskikh markten, en mee de straat het is mogelijk van vkusit en geestelijke etenswaar. Nabij peresypi ruime plas Tobechik, chut niet doezzhaya zijn, in kuste obryve obnazhaetsya oeroude ustrichnaya zandplaat - volledig stratum van de kinkhoorns van dvukhstvornykh weekdieren. Na peresypi rijweg, izvivayas, opstijgenen omhoog, voor Zavetnym van haar rijweg verhuist naar pansionatu, hier menig beknibbelen, om te wateren draaien van oeroud stenig, van om leggend, van nou met uitstekend "zoet" water (in Kerch welk zogezegde napoil Noord-krymskii kanaal, om bijzondere houding - ok te bewateren, deze jullie zullen zelve) voelen. Door kuste obryv hier interessante opolznevymi circussen, bangmakerij afgronden lessa, obnazheniyami zhelezorudnykh van de rassen, tussen welk treffen kinkhoorns oeroud - door blobs (oolitami) ertsen.

Na de dorp Zavetnoe op het zuiden goede stranden van het zand en de kinkhoorns van weekdieren zullen van leix peresypi kleine zoute plassen formeren. En uitgang naar de uitgebreidheden van Zwarte zee zal leix artistieke verrukking - hier dragen, op de kaap Takyl (totaliter geschikt van niet gezellige titel) niet noch dorpen, van noch bomen, van noch stranden, van evenmin verantwoorde afstamming om te sprenkelen.

Op het grote tijdsbestek van chernomorskogo kustlijn Kerchenskogopoluostrovavy kan rekenen niet evenmin op een versmaat niet van maar kuuroorden maar ook vakantieoord tseliny. Met uitzondering berg Opuk, maar deze zone van het gebied van hovenieren belang. Hier twee plassen - Koyashskoe en Uzunlarskoe worden van de zee uitstekend arenaceous peresypyami geschift. Ok en op de kaap Chauda, voltooiing arc van grote Feodosiiskogo afgrond, plas Kachik ook wordt van de zee arenaceous peresypiu geschift. Naar kleine dorp Chernomorskoe gedragingen van Feodosiiskogo rijweg 38 km rijwegen door de wildernis, zodat als op de plaats alongshore jullie niemand wacht niet, zelfs niet eraan denken om hier worden doorgestuurd. Over het algemeen kaapse is Chauda zeer van de belangstelling naar de geoloogen, in kuste obryve hier obnazhaetsya oeroude ustrichnaya zandplaat. Maar hier is met drinkable water kan problematiek zijn.Complementarily op dit thema:

Simferopol
Trolleibusnaya trace: Luchthaven "Centrale" - Simferopol – Alushta – Jalta (M-18, door Hem-105, 95 km)
Sevastopolskoe rijweg (M-26, 83 km): Skalistoe en Observatory (T-01-16, 14 km), Bakhchisarai en peshchernye steden, Inkerman - Sevastopol
Bakhchisarai - van Ruime canyon de Krim – Ai-petri – Jalta (T-01-17, 86 km)
Rijweg Sevastopol – Jalta (M18, 80 km)
Rijweg Alushta – Sudak (R-08, 93 km), Kapsel en Zonne vallei, Shchebetovka en Karadag, Koktebel – Ordzhonikidze - Feodosiya (R-08, 55 km)
Feodosiiskoe rijweg (M-17, 120 km): Simferopol – Belogorsk – Oud de Krim is een Feodosiya
Noord-west van Perekopa tot toe p. Chernomorskoe (117 km)
West kust van p. Chernomorskoe tot toe De noord kant van Sevastopol (T-01-04, T-27-09, 160 km)

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht