Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Feodosiiskoe rijweg (M-17, 120 km): Simferopol – Belogorsk – Oud de Krim is een Feodosiya

Het is zoals, zeer menig werd proezzhat met betrekking tot rijweg Simferopol – Feodosiya en door leix liubovatsya krasiveishei het geslacht van bergen op horison, slechts radend omstreeks de knapheid van hun wouden, svezhesti rodnikov en geheimzinnige grotten gekomen. Het is in de uitwerking, gebied vovse wordt evenmin natuurlijke wijze unikumov, evenmin historisch zhemchuzhin begin van okhotnichikh de cab-rangen van drevnekamennogo eeuw en aankomst de agadic plaatsen van partizanskikh gevechten niet ontnomen. Wouden hier rijke gribami, lekarstvennymi door planten, geurige wilde vruchten en bessen. Met betrekking tot Europees yardsticks hier een van beste plaatsen want bejagen en rybalki.

Rijwegen en footpaths groot gedeelte, hoge en de graad van economische osvoennosti valleien. Gezeten in de valleien behoorlijk wat, met normale winkels en mogelijkheid om elk transport te leasen. Whereat hoger boven op yailakh natuur pervozdanna, en verlaten uitgebreidheden eenvoudig bedwelmen. Door de prettige eigenaardigheid van de voedingsbodem yail voor dat die liefdes bezdorozhe, maar vuiligheid minacht, is ruimere graad treshchinovatosti izvestnyakov. Water zal van de plassen niet formeren, daarvandaan niet evenmin stof nemen af, noch vuiligheid.

In het trace planning met betrekking tot asfaltene rijwegen moet eenvoudig (aanvankelijk op de kaart vernemen, later terreinen) embranchments van de rijweg Simferopol – Feodosiya en om strikt mee rechnykh valleien zich te verroeren. Als transport de varianten laat van de motie met betrekking tot gruntovkam – taak wordt gecompliceerd, maar ook welbehaagt meer. Dan kan worden de enkele gezonde en brandkast otdalenii van de rijweg van de vallei in de vallei verplaatst. Door de plaatsen en hier niet slechte asfaltene rijweg beslechtten, maar gebouwde hen niet voor het toerisme, en te pacht of velden. Zodat zullen voor zijn gereed wat zij het wil plotselinge zwenk in blij hobbelig en broken gruntovki.

Hier ook zeer hoog was in sovjete tijdperken de dichtheid van militaire objecten. Nu alle kaal voor de motie, maar om naar enkel constructies, niet van aantrekkelijke adresboeken niet aanbevolen te beknibbelen. De toerist beheersend van deze plaatsen resideert op aanvankelijke etappe. Alpene restaurants, van konnykh landgoederen of wat die anderse vestigingen alles behalve niet. En allemaal die bestaan, de installatie zorgen voor van speciale adresboeken anders op de rijweg Simferopol – Feodosiya.

Mazanka

In schilderachtige vallei rechki Beshterek (5 topolei) van iuzhnee routeren Simferopol – Belogorsk – Feodosiya rechter na de affixture van de Krim naar Rusland, in 1780 jaren schenen een van eerst Russische volksplantingen Mazanka. Een van eerst speciale excursies op Yablochnyi en Medovyi badplaatsen werd in 1991 jaar in commonwealth met zdeshnim tempel ontwikkeld. Zelve met betrekking tot zichzelf gezetene ook vozrozhdaet tradities eerst poselentsev van de verschillende graafschappen van Rusland en Oekraine.

Op naar het oosten abrupte kust Beshtereka hieromtrent van de dorp kan worden Volchii grot, de gedenkteken van de natuur en archeologie geexamineerd. Op de heel, klassiek voor Krymskogo Predgoria okhotnichia cab-rang. Alles was nabij – vodopoi, waarbinnen onwaarschijnlijk tesnote inzamelde dierlijk raakte van de uitgebreidheden Noord en Middle Europe Great lednikom los. In grote zijn worden de residuen van het gebeente mamonta, peshchernogo beer, wild paard en andere beest gevonden.

Skalistye obryvy werden door de hinderlaag voor de beest welk vrouwen en kinderen door outcry sgonyali van vodopoya. En de apices van de afgronden complete zekerheid gaf naar de jagers die metali van boven kopia, drotiki en wierp. Grot betrouwbaare bescherming gaf van nepogody, afgrond koelde niet buiten onderaan +10 graden, zelfs in koude avonden.

En anders hier zeer prachtig en blagostno, hoe op alle barbaarse cab-rangen van de Krim.

Balanovo

Routeer Simferopol – Belogorsk langgeleden als vroeg als bergengten ruime bebouwde kom Zuya welk onwaarheden op odnoimennoi rechke. Hoger boven adrift (op het zuiden met betrekking tot vallei) achter de dorp Balanovo tussen alpen woud effektno de wateren lopen van Balanovskogo pondage over. De zacht de twist danst van de afgronden en kapen prettig en voor rybalki, en voor de wandelwegen door mee de kust peshkom of top. In sovjete tijdperken werd de ruimere comfortabele basis van recreatie "Balanovo" gebouwd. Toeristen roeien met de riemen en in plaatselijke privesector.

Hoger boven van pondage adrift rechki Zui in naar het oosten obryve afgronden geeuwen grot Kiik-koba (de grot van wild), de gewetene cab-rang van barbaarse jagers. Nu vereffenen verdedigden grotom omstreeks 50 vierkante meteren. Opening wordt zuiden geactiveerd, zodat wanneer-die hier zeer tamelijk nou kon ons gevoelen volledige stam met het dozijn sterke jagers, door vrouwen, detishkami, shamanom en door zelfs creatief indistinguishabilities. In de omstandigheden van overvloedige myasnoi etenswaar zij totaliter konden toestaan om aanwezige meesterwerken – kervend met betrekking tot been te maken, naskalnye handtekeningen en anderen artifacts welk incontestably ontzenuwen platte redeneringen omstreeks de grofheid van peshchernykh douane.

De meest geweten van de expedities in de voorstad Balanovo - mogilnik Neizats (III-iv vv. N. E.) –Een van de ruimste gedenktekens van rommelige tijdperk sarmatov en alanov.

Omstreeks 200 delfden pogrebalnykh constructies, elk meer van 1000 dingen, incluis van de edelmetalen besteding tijdperk op de tentoonstellingen in Italie, Frankrijk en Duitsland. Tussen hen – unieke bevindingen, niet van de analogieen evenmin in de Krim, evenmin achter het het beperkingen.

Dolgorukovskaya yaila

Yaily zal hier praktisch gemeenschappelijke selectie in drie grote trees formeren. Allen van de trees heeft zeer acclivous en prettig voor de motie hangen op de noord. Als vroeg vanaf de vallei van Small Salgira iuzhnee Simferopol (gebied Lugovogo) het is mogelijk vybratsya op Dolgorukovskuiu yailu. Ze is zeer uitgebreid, en traces met betrekking tot het kunnen valleien gering rechushek overtocht trace Simferopol – Feodosiya (Beshterek, Zuya, Burulcha, Sary-su) met Salgirskoi vallei en trolleibusnoi trace koppelen.

Hoogtepunten Dolgorukovskoi yaily van 500 versmaaten op de noord beten door beten, met de verkeersknooppunt van de heuvels, voronok en progibov relefa, presteren elk meere 900 versmaaten op zuid. Dan door de gering schrijden Tyrke-yaily met de hoogtepunten 1240 – 1280 versmaaten op het zuiden het is mogelijk door footpaths en gruntovki vybratsya als vroeg met betrekking tot uitgebreidheden Demerji-yaily (1356 m), en dan skatitsya in Alushtinskuiu vallei.

En naar het oosten middelmaat tree zal gering yaila Orta-syrt (orta – middelmaat met betrekking tot drevnegrecheski formeren, en syrt met betrekking tot krymskotatarski bezlesnoe hoogland) met de hoogtepunten van chut hoger boven 900 versmaaten slaan op volgende hoogte. Dit als vroeg als is niet ongedeeld tree, en andere realiteit – plat Karabi.

Karabi

Karabi-yaila - de meeste woestijn plaats in de Krim en op Oekraine, zoals, over het algemeen. Dit kholmistoe plat, voznesennoe door meer dan 1000 versmaaten naar de zelve lucht. Het useyano door karstovymi voronkami en pronizano het talloze aantal van grotten, inktkokeren en collieries. IN De cadastre van de grotten van de Krim van hen wordt 128 beschreven, maar iedere speleolog wensdromen om de - te vernemen en dit verrijst!

Karabi tait en de hersengymnastiek van oeroude contacten met inoplanetyanami: Grote cijfers herinnerend aan vlinders, vylozheny op het gras izvestnyakovymi door de rotsblokken - maar schilderstuken het is mogelijk raspoznat slechts van het hoogtepunt van de vlucht (en van de ruimte!), En hier is tweede afbeelding naskalnoe, persoon samenstel van bewegende delen controleert van 3 correcte vorm door de wielen, of shesternyami, het, omgekeerd, spryatano in een van grotten.

Zelve natuur maakte Karabi hoe geheime posadochkuiu stek. Sowieso in de jaren van Grote huiselijke oorlog hier was belangrijkste partizanskii vlieghaven.

Op de noord van Belogorska bevolking dichtheid (poosje landelijk) van en economische osvoennost landen ongewoon hoog. Dit is het geval de genoemde zone Noord van-krymskogo kanaal met de meeste intensieve culturen op polivnykh landen: Door de grostes, rijst en andere graan, tuinen en wijngaarden. In 70 jaren hier wordt behoorlijk wat pereselencheskikh dorpen gemaakt, maar van diepe ancientness worden de vruchtbare valleien van rivieren Karasu en Salgir beheerst.

Pitomnik "Koude berg"

Westwaarts van Belogorska met betrekking tot de noord kant van het trace op Simferopol in schilderachtige urochishche Retribution-kush (Zwarte vogel) bevindt zich Toestand pitomnik fazanov "Koude mountaing. Naar hem gedraagt zich losse rijweg. Zdeshnie hoogtepunten Inner gryady bereiken 367 versmaaten (berg Orta-tau), relef met de zacht de twist danst van de hellingen welk worden door schaduwrijke wouden en gezellige grasvelden gedekt. Het is generaal, raiskie plaatsen. Besta speciale tentoonstellingen en programma's voor toeristen. Natuurlijk, belangrijkste hier tsarskaya vogel fazan. Fazanov zavezli in 1956 jaar van Roemenie voor de voortplanting hoe okhotnichiu dich. Vandaar jong fazanov rasselyali met betrekking tot alle de Krim. Naar 1970 jaren van hen was enorme hoeveelheid zelfs in de Simferopol onmiddellijke omstreken.

Nu in de wouden van het alles Predgoria eenvoudig leix om hen bijzondere kukarekane en de machtige ophef van de vleugels in vzlete te vernemen. Maar in nepakhanykh de steppes van Kerchenskogo schiereiland fazanov zo veel, van en hun borrel met persoon zo ongewoon die zonder de moeilijkheid te zien hen is ongedeeld terzijde van de rijweg.

Basis "Burulcha"

Op polputi tussen Simferopol (35 km) en Belogorskom ponevole zal naar de titels van de stad – Tsvetochnoe, Krymskaya roza, Geurig opletten. In 1970 jaren dit was volledige imperium van uniek en voorbij de overtuiging geachte grondstof voor parfiumerii. Van de dorp Welriekend op het zuiden het is mogelijk vybratsya met betrekking tot embranchment van het trace naar konnoi naar de basis "Burulcha. Alpene rechka Burulcha prozrachnostiu het water navodit op de voorstelling omstreeks foreli, en eigenlijk het staat voor bekend. Niet zo bloeddorstige en carnivorous publike kunnen worden eenvoudige wandelwegen langs rivier en fotografirovanie tussen de onwaarschijnlijke grootte van het loof zdeshnikh lopukhov aangeraad. Kan worden op de dag gekomen, kan worden van hout comfortabele cabine afgedaan.

Pitomnik "Koude berg"

In meerdere kilometers westwaarts van Belogorska met betrekking tot de noord kant van het trace op Simferopol in schilderachtige urochishche Retribution-kush (Zwarte vogel) bevindt zich Toestand pitomnik fazanov "Koude mountaing. Naar hem gedraagt zich losse rijweg. Zdeshnie hoogtepunten Inner gryady bereiken 367 versmaaten (berg Orta-tau), relef met de zacht de twist danst van de hellingen welk worden door schaduwrijke wouden en gezellige grasvelden gedekt. Het is generaal, raiskie plaatsen. Besta speciale tentoonstellingen en programma's voor toeristen. Natuurlijk, belangrijkste hier tsarskaya vogel fazan. Fazanov zavezli in 1956 jaar van Roemenie voor de voortplanting hoe okhotnichiu dich.

Belogorsk en Ak-kaya

In 47 km van Simferopol en 73 km van Feodosiya resideert g. Belogorsk, en nabij het het onderkende White Cliff - Ak-kaya, krasiveishii de selectie van De buitenzijde gryady Krymskikh bergen. Alles behalve stometrovyi bangmakerij obryv izvestnyakov verzaakt op kegelvormige stichting wit mergelei, izrezannykh diep ovragami. Issushennyi, maar romantisch landschap dichtbij naar melovoi prairies, in staat stelden in sovjete filmkunst alles behalve polveka om hier vesterny en prikliuchencheskie films los te branden: "Passagier zonder geleiden", "Lobo" e.a..

Rode onderlegger in de voorstad Ak-kai werd heden archeologic sensatie. In 1960-70 hem jaren werd elk meer van 20 cab-rangen van barbaarse jagers gedolven.

Ertussen veroudert Ak-kaya was plaats kazni. Populair geheugen weerhield predanie die op deze afgrond tweemaal leidde nakomeling Bogdana Khmelnitski, plenennogo in 1620 jaar. Op de ogen hij heeft met betrekking tot beschikking van murzy Etappe - indigeen feodala - sbrasyvali gevangenen, daby om Bogd2it Bogd'eeropitsya met buyback te veroorzaken.

In 1782 g. Vorst G. A. Potemkin roeide met de riemen op Witte afgrond van krymskikh baev en murz eed op de trouw van Russische imperium. En chut in het verleden, in 1771 g. A. V. Suvorov nagolovu brak op zijn piedestal Tatarsko-Turkse voisko aan, door de getuige van capitulation welk werd oeroude Suvorovskii eik, rastushchii en nu tussen fruktovogo tuin.

Krymskoe door Predgore opmerkelijk de tuinen en lesnymi bessen, alsmede door ongewoon smakelijk rodnikovoi water. Zdeshnie markten - op de dorpen Rijke, Rodnikovoe, Topolevka - eigentijds genoegen voor putnika. Terzijde van de markt overal worden interessante restaurants en cafe met onderdaan krymskoi kookgelegenheid of traditioneel okhotnichimi bliudami gebouwd.

Oud de Krim

Zijnend verschuldigd naar de positie op de landsgrens steppe en alpene wouden Solkhat (de aanvankelijke titel van de stad) wanneer-die was de hoofdstad van krymskogo iurta Goudene horde, maar weinig weerhield van het verleden. Leix gering de-museum brengen van schrijver-romantika Alexandra Grina onder, ja te gronde richt meerdere mechetei. Ieder voert naam ordynskogo khana Uzbeka en gebouwd op het begin XIV eeuwen erop faciliteit, ook net zo medrese (geestelijk uchilishche).

Op andere in 1277 jaar van pozhaloval 2 000 dinarov sultan Egypt Beibars. Kin het was polovets (kipchak), devyatiletnim jongen het verhandeelde op een van nevolnichikh de markten van de schiereiland. IN De egypte het werd voinom-mamliukom, door getrouwe bediende islama, en op een keer kameraden met betrekking tot wapen vozveli het op prestol.

In 4 kilometers in het woud diepte op iugo-west van Het oud de Krim bewoont Armenian mannenklooster Surb-khach (Heilig boos). Het oudste postroika – tempel heilige Agntsa vozvedena anders in 1338 jaar. Asketizm en sderzhannost Armenian architectuur behoort op ontstellende kamnereznym kunst. Zeer prettig en meerdere oeroud rodnikov op monastyrskikh muren. Zij gaan gekleed door stenig, en benaderingen ernaar vymoshcheny anders ertussen tijdperken.

Door alpen footpaths kan worden of proekhat op vnedorozhnikakh en naar ruinami andere constructies verstreken. Fantastische rodniki, waterfalls, rijke door de vruchten wouden en apices met potryasaiushchimi types vooralsnog weinig geweten tussen toeristen.

Naar gewetene amateurs de literaturen van Zilverene eeuw (maar niet in het bijzonder prokhodima nu) zogenaamde zelve-regerende rijweg van Het oud de Krim in Koktebel. Met betrekking tot het ging bij elkaar in het verblijf Alexandr Grin en Maximilian Voloshin. Nu vangt rijweg in vele plaatsen wordt door de aardverschuivingen en razmyta vernietigd, zodat oog razve die voor extremalov op.

Oud de Krim – vakantieoord bekende voor ziek tuberkulezom. Het is eigen, dit en bekoorde erin vele geweete te mensen. In hun nummer poetessa Yulia Drunina en zijn echtgenoot, kinodramaturg Alexei Kapler. Het was populaire leidinggevende "Kinopanoramy", een van best sovjet teleprogramm. In ruime kuuroord "Starokrymskii" dolgoe tijdperk werkte als gewetene arts en hulpverlener liden van een geleerd genootschap Nikolai Amosov.

Feodosiya

In de stad behoorlijk wat interessante - op welke wijze in geen geval stad razmenyal 26 eeuw. Historische gedenktekens bevinden zich is blij compact. Avtomashinu kan worden op betaalde bedekt cab-baarlijk op het gebied van centrale markt, het van chut hoger boven historisch centrum gesituerd langs de zee ingestellen.

Op straat Galereinoi verblijven Schilderstuken galereya door hem. I. K. Aivazovskogo (d. 2) en museum En. Grina (d. 10), op straat Lenina - mechet Muftii-jami (1623 g.) De en Armenian tempel Sergiya (Sarkisa) van XV eeuw - hier bereid vergadert van stenige borden - lapidarii, bij wie worden genuezskie, Armenian en tiurxkie gedenktekens geexposeerd. IN Primorskom park met fontanom I. K. Aivazovskogo (wordt 1888 g ingebouwd. Met betrekking tot project en op direct toegankelijk groot marinista) sosedstvuet toren Constantine (1382 - 1448 gg.) - Een van vele gebleven in de stad na genuezskogo vladychestva. Harde kern van genuezskikh en Armenian gedenktekens werd in het zuiden deel van stad, in zogenaamde Carantine weerhouden. Deze toren Krisko en Klimentina VI, Naamloze en Dokovaya; De tempelen van XIV eeuw: Stefana, Grigoriya, Ioanna Predtechi, Ioanna Bogoslova.

In 1990 jaar wordt Museum deltaplanerizma (ul opengesteld. Kuibyshev,12). Veeleer dan zo langgeleden anders en Het museum van het geld welk als vroeg als won beroemdheid wat opnieuw vulde de collectie van "svezhenaidennogo" in de voorstad van de stad van de schat.

Telefonen:

 • De code van internationale telefoonverbinding +38 06562
 • Aanwending gorispolkoma 3 20 96
 • Gorno-spasatelnaya aanwending 7 15 73
 • De redding samenleving op het water 7 10 60, 7 13 71
 • De agentuur van de antenne verbindingsweg 006, 3 01 32
 • Zh/D spoorwegstation, verwijzing 005, 3 21 98
 • Autobus halte, verwijzing 7 10 52
 • Breng-museum M. onder Voloshina in Koktebele (Waterkering) 3 65 06
 • Het museum van de zusters Tsvetaevykh (ul. Kuibyshev12) 3 65 06
 • Feodosiiskii literari-gedenkteken museum A. Grina (ul. Galreeinaya,10) 3 13 09
 • Feodosiiskii indigeen studeert museum (pr. Lenina,11) 3 02 77
 • Feodosiiskaya schilderstuken galereya door hem. K. Aivazovskogo (ul. Galereinaya,2) 3 09 29


Complementarily op dit thema:

Simferopol
Trolleibusnaya routeren: Luchthaven "Centrale" - Simferopol – Alushta – Jalta (M-18, door Hem-105, 95 km)
Sevastopolskoe rijweg (M-26, 83 km): Skalistoe en Observatory (T-01-16, 14 km), Bakhchisarai en peshchernye steden, Inkerman - Sevastopol
Bakhchisarai - van Ruime canyon de Krim – Ai-petri – Jalta (T-01-17, 86 km)
Rijweg Sevastopol – Jalta (M18, 80 km)
Rijweg Alushta – Sudak (R-08, 93 km), Kapsel en Zonne vallei, Shchebetovka en Karadag, Koktebel – Ordzhonikidze - Feodosiya (R-08, 55 km)
Feodosiya – Lenino (51 km), Shchelkino en kaap Kazantip; Kerch (door - Hem 97. M-17 van Feodosiya – 98 km) - Kerchenskii, gebied van het landschap belang Opuk gestort
Noord-west van Perekopa tot toe p. Chernomorskoe (117 km)
West kust van p. Chernomorskoe tot toe De noord kant van Sevastopol (T-01-04, T-27-09, 160 km)

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht