Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Bakhchisarai - van Ruime canyon de Krim – Ai-petri – Jalta (T-01-17, 86 km)

=> Polyana geest-relaasen en Yaltinskii gebied van hovenieren belang, Botkinskaya footpath...

Van De bakhchisarai centrum op iugo-west moet ongeveer 8 km tot toe beginneling rijweg Bakhchisarai – Yalta T-01-17 karren, pereezd door de spoorweg wil op de haltes Sering, hier, naar pereezdu, kan worden geslagen met betrekking tot door rijweg-verstrijken. Marshrutkam naar en autobussen van De bakhchisarai centrum door pereezd (meer precies twee) om niet aanbevolen te karren, op bebouwde kom Spoor zij karen niet met betrekking tot belangrijkste rijweg, en motie continueren op De sering met betrekking tot onderpand asfaltene rijweg. Ze wordt niet op alle kaarten gemerkt, maar tamelijk goed en ook voert op Yaltinskoe alpene rijweg uit.


Tankovoe

Kleine gezetene, waarvandaan Yaltinskogo rijweg gaat embranchment naar de dorp Red Poppy en verderop naar peshchernomu stad Mangup, met. Ternovka en later rijweg Sevastopol – Jalta. Maar naar ons nu niet er, en meteen omhoog met betrekking tot de vallei van rivier Belbek op p.Kuibyshevo.

Het is toch, gezetene niet haast proskochit op complete snelheid. Als vroeg als op het oppere stadsdeel van de rijweg naar hem van stationeren Sering type met betrekking tot zuiden kant rijweg (juist) krasiveishii. Aanvankelijk stelen geslacht van horison wordt door oeroude heuvels gedecoreerd, en dan potryasaiushchie de selecties van de afgronden manende kastelen open. Overheen de vallei van rivier Belbek gromozditsya grote stenige Krokodil. Asfalten serpantin door uitstrijken verkrommingen stamt naar de dorp af. Op razvilke mee beton schermen rechter binnen de boord markt met zeer aantrekkelijke prijzen en potryasaiushche smakelijke vruchten, grostes, noten, honing. Besta ook lekarstvennye planten. Chut nader met betrekking tot motie moties vysitsya de gering prettig gebouw van XIX eeuw mee de geslachten van krymskoe rokoko. Nu erin werkt Turks litsei voor jongens. De half van kinderen erin – van Het slavisch gezinnen.


Kuibyshevo

Ruime bebouwde kom, in het verleden raitsentr, in schilderachtige vallei r.Belbek. Besta ziekenhuis, diverse handel, neplokhoe cafe met cheburekami en anderen naar het oosten kookgelegenheid op avtostantsii. Rijweg van Bakhchisarai op Jalta juist verleden Large Kaniona de Krim en nader door Ai-petri zeer prachtig, met van niet slecht asfalteren, op De mei en in de zomer van met is blijje de ruimere toeloop van de machines, zodat prijzen kunnen hoger boven, zijn dan in Bakhchisarai.


Sokolinoe

Oeroude gezetene Sokolinoe (Kok-geiten, Blauwe ogen) in de omstreken van krasiveishikh afgronden en zapovednykh beechen wouden naam door de hoofdstad van Alpene de Krim.

IN Sokolinom niet langgeleden wordt ethnographic centrum krymskikh tatar gemaakt. Van sovjete tijdperken werd weerhouden in is blij behoorlijk type turbaza "Gekromd zalet". Nu gedraagt zich ze terzijde van toerist en skautskie prikliuchencheskie programma's. En dorevoliutsionnoe verleden wordt door de prachtig heritage van stormachtig leven Felixa Iusupova-minderjarige gepresenteerd, kwam in de geschiedenis binnen, zijndee verschuldigd om Rasputina te vermoorden. Helaas, paleis wordt in het aanplakbord-school gedraaid, en erop vzglyanut het is mogelijk leix van ver, en hier is Iusupovskaya mechet in uitstekende toestand.


Ruime canyon de Krim

Bevindt zich in 6 km iuzhnee gezeten hoger boven met betrekking tot trace. Natuurlijk, ruim het leix met betrekking tot de toonladders van de Krim, zato in de zelve smal het plaats leix omstreeks 3 m – in het hoogtepunt van de bangmakerij muren van mramorovidnogo kalksteen in 320 versmaaten van de sensatie onwaarschijnlijk. Knapheid kaniona is ongedeeld pokoryaet, ondervangend 3 km wordt door betoverende tournee met betrekking tot pervozdannoi natuur.

Stones en kameshki, vlekomye door het water, vysverlili in het bed kaniona omstreeks 150 boilers, van de gleufen en baden alternant met waterfalls en kaskadami. De meeste deftige – Het bad van De jongeling het hele jaar heeft temperatuur 11-13o S.

Noordwaarts kaniona, op rechke Sary-uzen resideert waterfall Zolver struny, stekaiushchii door poverkh porosshego mos grota in de vorm van arfy. Hoger boven na de serie kaskadov bewoont Iusupovskii waterplas.


Ai-petri

Belangrijkste gryada Krymskikh bergen wordt door de valleien op het een aantal van losse selecties, vlak welk alles behalve molteken, meer precies zwak vskholmlennaya onderverdeeld. Sterke winden schenken normaal om naar de bomen, zato volop vlagi en zon gunstig voor alpen lugov te verbouwen. Ai-petrinskaya yaila - een van de meest roomy en prachtig, en de meest beheerst in het toerisme.

Alpene rijweg, leidinggevend door het plat Ai-petri van Bakhchisarai door Sokolinoe naar Jalta - dit eigentijds testen voor bestuurders. Het is especial, van Ruime kaniona tot toe Ai-petri – anderhalf dozijn zeer steile alpene ommezwaai, waar van node is eenvoudig vzbiratsya op volgende verdieping, niets ziend voorafgaand aan. Zal zeer aandachtig!

Ok, en zodra jullie ontpopten zich omhoog... Dit als vroeg als is ongedeeld ongedeeld podnebesnaya land, ergens toe van de planeeten van de serie "Astrale oorlog'en: Alles behalve onberoerd door de beschaving, met de rijwegen (asfalten en gruntovymi), van petlyaiushchimi mezh heuvels stellend in woedende cadency ralli alle nieuwe en nieuwe bovenste beste landschappen. Afgronden veranderende kleur ezheminutno; Flagoobraznye pijnboom; Pronosyashchiesya met de woedende snelheid van de wolk en zee welk vandaan buiten op de bodem en aanblik zastyvshim door glazen.

Elk meere ongedeeld methode worden op Ai-petri getild, en zaodno en te bezoeken mee de straat de meeste gewetene gedenktekens van de natuur van het zuiden helling Yaily – rechter binnen Yaltinskom autobus halte om in marshrutnoe taxi met de inscriptie Ai-'Petri door waterfall Wuchang"-Cu' te zitten.

Ai-petri (Holy Petr, grech.) - Berg flatteus een van conventionele en alle geachte symbolen van de Krim. Zijn hoogtepunt 1234 versmaat, vandaan buiten niet grootst, van maar siluet berg completeert krasiveishuiu het geslacht van amfitheater van de zelve zee - van de kaap Ai-todor met Lastochkinym nest - tot toe onderkende wit prongs.

Prongs Ai-petri zal vier ruim (door het hoogtepunt 12-15 m) en het een aantal van ondiepe bangmakerij pieken formeren. Op Ai-petri behoorlijk wat interessante en eigenaardige - zdeshnie landschappen op de tijdperken zullen in scientifical-fantastische films aanleren. Ai-petrinskii lengtegraad - globus op granietene stichting met exact geodesic dit, aspectual stek op de afgrond Shishko, meteostantsiya, berg Bedene-kyr, - traditionele pakket welk jullie kunnen en ontluiken. NAAR Prongs Ai-petri gedragingen podvesnaya bekabelen weg komend in bouwen 1987 jaar in. Zijn lengte - 3 km, de tijdperk van brengen - 20 minuten op. Hieromtrent van De oppere halte van bekabelen weg resideert ruim en bij voortduring rastushchii marktplaats van rond voorstelbare vermaken voor toeristen. Hieromtrent bewoont grot Trekhglazka, meubileerde voor de excursies. Alle wordt 35 grotten onderzocht, en het algemene aantal van karstovykh uithollingen overtreft230.

Bliz van Prongs verbouwt zapovednaya Beechen bosschage, grootst op krymskoi yaile het stadsdeel van het oud beechen-grabovogo woud. Machtige, tot toe 10-15 versmaaten van het hoogtepunt en tot toe polumetra in de diameter van de stengel, bomen schilderstuk maken, ongewoon voor alles behalve bezlesnykh alpen plat. Op de zelve brovki yaily priiutilis lokholistnaya peer en pijnboom is een "Vliegtuig". Leeftijd laatst (omstreeks 300 jaren oud) en roman flagoobraznaya vorm krony zijn unieke gedenkteken maakte van de natuur. Buitengewoone interste aanwezige meerdere stokoude kopieen tisza yagodnogo, rastushchikh op opushke naar de northeast van prongs Ai-petri. Leeftijd oudst hiervan ispolinov - elk meer 1000 jaren oud.

Op de helling van de bergen op de rijweg, leidend met Ai-petri op Jalta, kan worden interessant natuurlijk dostoprimechatelnost - agelong woud van de pijnboom krymskoi infringed door de aardverschuiving gezien. Dit unieke "Ge'doink'ene" sosnovaya bosschage, waarin bomen-reuzen in chaotische desorganisatie bogen zich in verschillende kanten de stengels.


Volgende pagina (2/2) Cлedующaя ctрaнhca


Complementarily op dit thema:

Simferopol
Trolleibusnaya routeren: Luchthaven "Centrale" - Simferopol – Alushta – Jalta (M-18, door Hem-105, 95 km)
Sevastopolskoe rijweg (M-26, 83 km): Skalistoe en Observatory (T-01-16, 14 km), Bakhchisarai en peshchernye steden, Inkerman - Sevastopol
Rijweg Sevastopol – Jalta (M18, 80 km)
Rijweg Alushta – Sudak (R-08, 93 km), Kapsel en Zonne vallei, Shchebetovka en Karadag, Koktebel – Ordzhonikidze - Feodosiya (R-08, 55 km)
Feodosiiskoe rijweg (M-17, 120 km): Simferopol – Belogorsk – Oud de Krim is een Feodosiya
Feodosiya – Lenino (51 km), Shchelkino en kaap Kazantip; Kerch (door - Hem 97. M-17 van Feodosiya – 98 km) - Kerchenskii, gebied van het landschap belang Opuk gestort
Noord-west van Perekopa tot toe p. Chernomorskoe (117 km)
West kust van p. Chernomorskoe tot toe De noord kant van Sevastopol (T-01-04, T-27-09, 160 km)

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht