Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Sevastopolskoe rijweg (M-26, 83 km): Skalistoe en Observatory (T-01-16, 14 km), Bakhchisarai en peshchernye steden, Inkerman - Sevastopol

Skalistoe=> Bakhchisarai => Sevastopol

Simferopol - Skalistoe – Bakla – Wetenschappelijk (T-01-16, 14 km)

Skalistoe

Op 17 km rijweg Simferopol-bakhchisarai op het zuiden verhuizingen vandaan rijweg op Observatory (pos. Wetenschappelijk). Deze populaire plaats van de excursies, maar ook zichzelf met betrekking tot zichzelf rijweg is ongewoon prachtig en interessant. Bebouwde kom centreren Skalistoe – Alminskogo kareroupravleniya. Witte dichte kalksteen heling titel alminskii, bodraxkii of inkermanskii stenig, wordt van elk meer twee 1000 jaren oud verstrokken. Nu het gesneden door speciale machines op ruimere stenovye bloc, van welk in 1970-1980 hem jaren worden ruimere buurt eenheden totaliter steden van de Krim gebouwd. Wonderbare borden voor Baskisch werden in Engeland en andere landen bevoorraden. Op de gelaten in de aanmelding in Skalistoe twee gigantische trees zien van het spel loopbaan, en beneden het het zatoplennyi door de wateren rodnikov oude loopbaan over. Spreek dat plas met verbazend biriuzovoi water gevormde onverwachts en erop diepte 15 metrovaya osvetitelnaya toren.

Op vyezde van bebouwde kom in de zelve smal deel van vallei in navisaiushchikh afgronden menigte grotov. Groty in naar het oosten plank valleien heten Shaitan-koba (Chertova grot), is mogelijk, wegens de afgrond met het silhouet groot mordy, totaliter godyashcheisya voor shaitana of menseneter. In een van grotov (op een gemiddelde) worden gevonden de residuen van beent beest en het boordgeschut van de arbeid van barbaarse mensen uit. Het werkelijk de meest handig voor nochevki, met quitte seks en gezellig awning. Maar de meest interessant grot met grote askew aarts voor sommige gediend shamanu.

Van de rijweg kan worden naar peshchernomu stad Bakla, geslagen alsmede naar de gemeubileerde plaats van recreatie op oeroude rodnika Afinis. Hier is het mogelijk proekhat leix op de machines met goed prokhodimostiu, op alpene fiets of door de top.

Bakla - oeroud centrum vinodeliya weerhoudende residuen twee usadeb met meerdere dozijnen stenig pifosov (van de dozen) en davilnyami tarapanami. Elk meere alles Bakla de aanloop bekoort van obnazheniyami alpene rassen wordende de object van de reglementaire excursie van Wereldwijd geologisch congres 1984 g. Als vroeg gelijk ieder meer poluveka hier verstrijken uitoefening de aankomende geoloogen van leidinggevende hogere scholen van Rusland en Oekraine.


Trudoliubovka en Winderig

In 6 km hoger boven met. Skalistoe (in het verleden met. Bodrak) resideert met.Trudoliubovka (Tau-bodrak). Hier als vroeg gelijke ieder meere 50 jaren oud bevindt zich basis de zomer geologische praktische werker respectievelijk Dook-petersburg universiteit.

Van de vallei Bodrak westwaarts in Alminskuiu vallei gedragingen door het woud de menigte van oeroud viuchnykh footpaths. En niet langgeleden ernaar pribavilis anderse en rijwegen naar de loopbanen, waar niet enkel snijden kalksteen maar ook opengebarst krepchaishii en krasiveishii diabaz.

Deftige dorp en door de grote toonladder van "zwarte" archeologie. Op het begin 1990 jaren in construerend van asfaltene rijweg voor opnieuw bezworen begraafplaats werden van sklepy tijdperken goto archipel-alanskogo de stammen van de vereniging onthullen. Dit 3 - 8 eeuwen van onze tijdperk.

Maar willen terugkomst eigen naar geologische hersengymnastiek verkhovii rechki Bodrak. Dit trace kan worden peshkom, door de top of op de fiets gepleegd. Ook op bantam auto of motor cyclus. Hoger boven gezetene Trudoliubovka rijweg door Teshchin brug (het izvivaetsya zoals zmeinomu zhalu of teshchinomu taal) opstijgenen accuraat omhoog, en vallei Bodrak continueert om noord naar Krymskomu gebied van het landschap belang uit te varen.

Van naar het oosten overheen de vallei verzaakt izvestnyakovyi selectie Kermen (443m). Woord "kermen" over het algemeen heeft op tiurxkikh talen fortess voor. Op de top werden weerhouden ruiny van klein middeleeuws versterkend welk deze oeroude rijweg controleerde.

Hieromtrent van de berg Kermen de loopbaan bewoont van magmaticheskikh rassen (porfirita, diabaza, diorita). Kalksteen werd in het bijzonder dicht van niet van de leeftijd, en ottogo door de linde van zout water ontpopt in het contact met peregretym wasem en magma van de boezem van Land verzadigd.

In verkhove valleien zapruzheny alle ruime onderleggers van rodnikami alle buiten polutora dozijn schilderachtige waterplassen. Best badend – in de waterplas Aximentii, alsmede in de plas Domuzaran (kabania voet). Onderaan de dam van de plas Domuz-aran eilanden (Kabania voet) - oude beplanting thee rozy.

In 7 km hoger boven de rijweg gruntovku peregorazhivaet slagboom, en vallei, meer precies zijn stichting, de vertikaale inleiding van magmaticheskikh kweekt. Rechka hier obkatyvaet louter kaskadami krepchaishie azury rotsblokken. Vandaar als vroeg als beginnen devstvennye wouden, waarvandaan Krymskogo gebied van het landschap belang zakhodyat wilde mannetjesvarkens, kosuli en krymskie edele reeen - van rytsarskikh tijdperken beschouwden zelve aristocratisch dichiu.


Wetenschappelijk

Deze bebouwde kom wordt op het hoogtepunt omstreeks 600 versmaaten overheen de zeespiegel op de plaats welk met betrekking tot de een jaar durende onderzoeken van de wetenschappers Pulkovskoi observatory gevonden, erop houdt best prozrachnostiu dampkring na. Exkursanty in het algemeen komen beneden de avond. Kennis maken met met het museum, gewijd aan hemelse en ruimte onderzoeken, en bergengte grootst in De Europa van de verrekijker (erop gedrag onderzoekt de wetenschappers van Oekraine, Rusland en andere landen), de werk verrichten van grote samenstel van bewegende delen in de torens van de verrekijkers. Liubuiutsya door luxueus type op Belangrijkste gryadu, waar op Ai-petrinskoi yaile in de handelswaar weersgesteldheid typt de argent blobs van militaire ruimte observatory. Lesopark en plassen Wetenschappelijk ook erg goed, ok en met de vooruitgang van de zwartheid toeristen genoegen hebben met dvukhsotkratnym uitbouwing om Maan te beschouwen, Saturnus erbij beiert en de meeste dichtbegroeid sterren.

Van bebouwde kom Wetenschappelijke sbegaet menigte handelswaar gruntovok en naar de vallei Bodrak, en naar de vallei Kachi, en naar de landsgrenzen van het gebied van het landschap belang - naar de vallei van rechki Lentemaand.

Wetenschappers die leven in bebouwde kom - zeer interessante natie. Het is natuurlijke wijze, en verblijf ernaar gekomen zanyatnye. Groot gedeelte maestroen van zdeshnei natuur. In bebouwde kom tentoonstellingen, concerten en verschillende culturele handelingen worden beslecht.


Volgende pagina (2/3) Cлedующaя ctрaнhca


Complementarily op dit thema:

Simferopol
Trolleibusnaya routeren: Luchthaven "Centrale" - Simferopol – Alushta – Jalta (M-18, door Hem-105, 95 km)
Bakhchisarai - van Ruime canyon de Krim – Ai-petri – Jalta (T-01-17, 86 km)
Rijweg Sevastopol – Jalta (M18, 80 km)
Rijweg Alushta – Sudak (R-08, 93 km), Kapsel en Zonne vallei, Shchebetovka en Karadag, Koktebel – Ordzhonikidze - Feodosiya (R-08, 55 km)
Feodosiiskoe rijweg (M-17, 120 km): Simferopol – Belogorsk – Oud de Krim is een Feodosiya
Feodosiya – Lenino (51 km), Shchelkino en kaap Kazantip; Kerch (door - Hem 97. M-17 van Feodosiya – 98 km) - Kerchenskii, gebied van het landschap belang Opuk gestort
Noord-west van Perekopa tot toe p. Chernomorskoe (117 km)
West kust van p. Chernomorskoe tot toe De noord kant van Sevastopol (T-01-04, T-27-09, 160 km)

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht