Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Trolleibusnaya routeren: Luchthaven "Centrale" - Simferopol – Alushta – Jalta (M-18, door Hem-105, 95 km)

Simferopol=> Alushta => Jalta

Trolleibusnaya trace van de luchthaven 'van Central" Simferopol tot toe Jalta in het algemeen prepodnositsya in de gidsen met de bewondering en heet de zelve lang in Europa. Wil het is het verbluft overtuiging die ergens in de wereld anders fundeerde ergens toe zo kostbaar en khlopotnoe in de dienst. Algemene spanne kontaktnoi het net (van de bedradingen voor de lorries) van – 95 kilometers.

Niet vdavayas in de details, sosredotochimsya op wat behoort in avtoturizmu. Stadsdeel tussen luchthaven en Simferopol heeft twee de liberale en boven-voorste schrappen van de motie, zodat lorries er in het bijzonder hinderen niet. Daarbinnen bestaan Simferopol, vooral in de piek klok better van obezzhat straat, waar bedradingen. Het is algemeen, als tvloeien op het zuiden, better in de stad over het algemeen niet vezzhat, en obognut het met betrekking tot Obezdnomu rijweg voor. Op het gebied van Simferopolskogo pondage het alle gelijke lead op trolleibusnuiu trace en kleine tijdperk naar jullie alsnog het zal noodzakelijk te karren met betrekking tot zuiden stad randgebied welk heet Marino. Hier menigte handelswaar en goedkoop krymskotatarskikh cafe en ruim restaurant. Prijzen erin verreweg onderaan, dan in de vestigingen iuzhnee met betrekking tot routeren.

Op vyezde van Simferopol in de west zal grootst en luxueus type op Simferopolskoe pondage openstellen, en toen voor andere wil worden gezetene Salgirskoi valleien gehoosd.

De huizen van eerste regel weinig pomalu skupaiutsya ondernemers en draaien zich in de winkels, cafe en de commerciele punten van de zelve onwaarschijnlijke benaming. Hier als vroeg als worden zwembaden en systemen vodoochistki, diversified bouwmaterialen en woud, levende planten voor de parken en hothouses, parkovye en restaurant beeldhouwkunst, schilderstuken verkocht. Maar, natuurlijk, is niet bied verstrijken en zonder klassieker agrestic assortiment: Honing en diversified mengelingen met de noten in de honing, thuis ovoshchnye en canned vrucht, samsa, tvorog en melk, vruchten en grostes, het hele jaar zelen en grostes van groot particulier teplits welk zichzelf als vroeg als de aandacht veroorzaken van toeristen.

Proezzhaya ruime gezetene Lozovoe (tussen het en trace niet langgeleden scheen krymskotatarskoe gezetene Takhta-jami met nieuw mechetiu) kan worden op de verheffing van ruiny roman gebouw, uvenchannogo getand bashenkoi gezien. Het is hier, van op de dacha de oom van professor A. E. Kesslera, gedraagde zich vakantiedag gimnazist Alexandr Fersman. Het is namelijk hier, in de voorstad van Simferopol, begon het uvlechenie door de beta. Van een geleerd genootschap lid A. E. Fersman door bijzondere sovjete geoloog, de popularizer van mineralogical kennissen, door de ruimste theoreticus, de explorer van de grote uitgebreidheden van De sovjet-unie, van otkryvatelem khibinskikh apatity en vele andere borgsommen.

In de dorp Pionerskom op prigorke werden van drie oude pijnboom op de plaats imeniya Kiel-burun weerhouden, prinadlezhavshego tot toe revolutie Perovskim (gevend naar de Rusland van schrijvers, diplomaten, kantoorbediendeen, statesmen en onderkenden terroristku Sofiu Perovskuiu). Verderop naar het zuiden in Salgirskoi vallei op naar het oosten randgebied gezetene Pionerskoe-2 (in het verleden Monetnoe) vysyatsya de te gronde richt van mecheti XIV eeuw en monetnogo yard krymskikh khanov.

Otrogi Dolgorukovskoi yaily van naar het oosten van de vallei door de plaatsen zeer acclivous en anderse afar erop aanlokkelijke aanblik van de vuiligheid straat. Opbreng met betrekking tot het is mogelijk maar op het heden vnedorozhnikakh.


Rode grotten (Kizil-koba) en Dolgorukovskaya yaila

In 4 km vostochnee met. Perevalnoe (proezd met betrekking tot routeren Simferopol – Alushta, halthouden "Stadium") in otrogakh Dolgorukovskoi yaily anders van ver wordt door roodachtige bangmakerij muren kloof met waterfall in het centrum en geeuwend om grotami onderkennen.

Onderweg naar de grotten niet langgeleden scheen nieuwe toerist object – voorop in land trenirovochnoe seks voor de golfspel.

Verlaten anders niet langgeleden koshary preobrazilis. Erin worden verkhovye paarden gevormd. Besta hieromtrent ruimere bijenstal, worden gebouwd en continueren worden diversified cafe, cabines, sauny en anderen vestigingen voor toeristen gebouwd.

Whereat prettig om teboek te stellen die in zapovednom kloof Kizil-koba natuurlijke knapheid niets is niet infringed. Firma welk zal leasen Rode grotten wordt gemaakt door de deskundigen van toerist ertoe doen en door de maestroen van de natuur. Alle wordt redelijk, verantwoord beslecht. Worden musorosborniki beslecht, toiletten bestaan, plaatsen voor recreatie, blagoustroennye rodniki. Te betalen aan moet slechts voor de excursie in de grotten, en wandelweg met betrekking tot kloof – ontluiken naar de zwang en vrij. 

Preddverie grotten – Tufovaya stek wordt gevormd gedragen van hen door losten kalksteen op. In grotakh elk meer drie 1000 jaren geleden bestaane de mensen van zogenaamde kizil-kobinskoi cultuur. En in de zelve grot (toegang erin chut hoger boven) was altaar. Zes etappes van Rode grotten algemene spanne hebben overheen 17 km, dit grootst in CIS grot in izvestnyakakh. Ze wordt toegerust voor bezoeken, poosje, in gidrokostiumakh en met aqualungs kan worden zatoplennye door het water sifony en poliubovatsya pervozdannoi de knapheid van afgelegene hallen ondervangd.

Op Dolgorukovskoi yaile anderse dozijnen interessante grotten, bijvoorbeeld, peshchernyi altaar Eni-koek ijsje 2. En tussen alpene toeristen populaire cab-rang Kolan-bair. Het is hier, in schilderachtige gezellige onderleggers in de oorlogstijd was partizanskaya basis. Ter herdenking omstreeks helden nasypan De heuvel van Beroemdheid, op welk worden memorabele afmetingen en toerist slety gedraagd.


Chatyr-dag en het grot, Angarskii pereval

Yaila Chatyr-dag resideert op de landen van Krymskogo gebied van het landschap belang, door onderdeel op het zuiden Simferopolskogo van het gebied, door onderdeel op de noord Large Alushty. De meeste populaire alpene selectie van de Krim, door het silhouet memoreert grote shater, opvallend van de schiereiland better half. Poolse klassieke A. Mitskevich gewijd aan naar hem zeer flodderig en, in dat tijdperk, exact met betrekking tot geografische details sonet. Te worden nader naar de lucht het is mogelijk met betrekking tot alpen footpaths, de meest eenvoudig – brengen van Angarskogo perevala, maar gemakkelijker gekomen van trolleibusnoi trace op met op. Pilletje met betrekking tot rijweg met de adresboek "On Marble grot".

West top piek Eklizi-burun, Tserkovnyi kaap heeft hoogtepunt 1527 m, zesde met betrekking tot betekenis in de Krim.  Naar het oosten – Hangaar-burun verreweg onderaan. Op er piedestal begint gornolyzhnaya trace mee twee wachtrijen bugelnogo podemnika. Door de toerbeurt worden sannye afstammingen gelegen. Nabij Angarskogo perevala bestaan meteostantsiya, auto-park, indienstneming erbuit, doellat en vagonchiki voor nochevki.

De boezem van alpene selectie tayat in zelf talrijke grotten, krasiveishie van hen – Pilletje grot en Emine-bair-khosar worden voor toeristen toegerust. Zij zetelen op Lager plat, door de toerbeurt comfortabele cabines bestaan, en in winterachtige tijdperk werk gornolyzhnye traces met podemnikami en door de indienstneming buiten de munitie. Mee de straat naar de grotten op kordone Krinichka worden volieres voor de beest Krymskogo gebied van het landschap belang beslecht: Mannetjesvarkens, reeen en andere. Het is mogelijk voor de voldoening porybachit op schilderachtige waterplas. Van recente porien op de dorp Pilletje scheen andere toerist object – het park van De vogelstand, telefoon - (0652) 27 22 49.

In de ketting van Krymskikh bergen Chatyr-dag leent sredinnoe positie, rondom het het wordt van buren en sdvinut op 10 km noordwaarts van de hoofdartikel van Belangrijkste gryady Krymskikh bergen geschift. Selectie wordt door twee diepe rijstrooken - bogazami (perevalami) - op iugo-west Kebit-bogaz tussen het begrensd en Babugan-yailoi, op de northeast – Hangaar-bogaz scheidt Chatyr-dag en Demerji. Chatyr-dag ruk meridianalno alles behalve op 10 km in de breedte van de west naar het oosten tot toe 5 km. Het plein van rond de hellingen en otrogami stileert 46,5 km 2. Chatyrdagskaya yaila bevindt zich op verschillende absolute kentekenen, onderkennen twee trees - lager en opper plat. Lager in beslag neemt de ruimer vierkant van de selectie en onwaarheden op de hoogtepunten 900-1000 m overheen de zeespiegel. Opper plat wordt van lagere steile helling en onwaarheden op een gemiddelde op het hoogtepunt 1300 m overheen de zeespiegel geschift. Hier bevindt zich acme Chatyr-daga – Eklizi-burun (Tserkovnyi kaap), hoogtepunt 1527 m, en op het tegengestelde van de om haar okonechnosti plat bewoont top Hangaar-burun (1459 m).

Angarskii pereval resideert op de piedestal van deze top, het hoogtepunt 758 versmaaten overheen de zeespiegel. Hier bevindt zich en zeer actief werkt als post Derzhavnoi avtoinspektsii.

In winterachtige tijdperk, als sneeuw bestaan, kan worden van het trace westelijk gedraaid. Eerlang jullie zullen op de handelswaar beton auto-park zich ontpoppen. Ze wordt betaald. Voor de voldoening ook kan worden de indienstneming buiten de ski, snoubordy, argamaki, slede ingenomen. Wordt de besta menigte van verschillende traces toegerust en bugelnye podemniki voor lyzhnikov en snouborderov. Wordt gedraagd jagend paarden, kvadrotsiklakh, snegokhodakh. Besta zaakkundige provodniki en onderwijzers met betrekking tot de verschillende types van actieve recreatie en extrima.

Na Angarskogo perevala begint 12 km afstamming in Alushtinskuiu vallei. Ze de meest roomy op Het zuiden kustlijn en, zonder de twijfel, de meest schilderachtig. Het amfitheater van de bergen, ringend zijn rondom, behalve het zuiden, zal de helemaal van niet doorgedraaide mogelijkheden van de onderzoek uitlenen: Chatyr-dag met Demerji en naborot, Babugan met Eklizi-burun en Chatyr-dag van Romein kosh, allemaal dit ispoliny met Kastelya enzovoort.

Het silhouet van de bergen wijziging door de meeste onvoorspelbaare afbeelding - als van Asteriated losse afgrond op de top Demerji het ziet er dus naar uit hoofd imperatritsy Ekateriny Great, dan van Alushty en van de liggingen naar de west van haar alle selectie Demerji het ziet er dus naar uit otkinuvshayasya op spinu naakt meisje met luxueuze kuifen cascading naar de zee.

Op de afstamming van Angarskogo perevala naar Kutuzovskomu fontanu berg rijweg zal ruimere lus, vormen zodat Demerji uitstekend die op de gelaten die aan de rechterzijde. Houdt berg van twee helemaal verschillend met betrekking tot de constructie van de selecties in.

Noord Demerji hoger, dit gebruikelijke yaila, vlak welk bestaaatt uit mramorovidnykh izvestnyakov.

Demerji - alpene selectie van het rotsblok en de rotsblokken van oeroude rivier, spressovannykh en stsementirovannykh in conglomerates, en dan vzdyblennykh op het hoogtepunt. Op zijn gemak vernietigd, deze rassen draaien zich in de barok beeldhouwkunst, de meest machtig van welk naam door Head Ekateriny II.

Het is begeleidend, onderkende imperatritsa hier nooit was. En zogenaamde Kutuzovskii fontan (monumentaale stek op trolleibusnoi trace op de kweken naar Angarskomu perevalu) wordt echte historische evenementen verbonden aan. 22 Juli 1774 jaar turki vysadili desant buiten Alushty en waren bolstered boven nabij gezetene Ophefen (Upper Kutuzovka) en Demerji (Asteriated). Volgende dag hen de Russische troepen vielen van generaal Musina-pushkina aan. Tijdens de strijd werd zwaar in het hoofd gestrengeld en mirakel niet verloor oog komandovavshii door het bataljon 29-zomer podpolkovnik M. I.Kutuzov. Met betrekking tot volksoverlevering fantastisch de istseleniem het worden naar alpen brook verplicht, waar grenadery absterged naar hem strengelde.

Van trolleibusnoi trace naar de berg basis Demerji naar het oosten vandaan asfaltene rijweg verhuist naar de dorp Asteriated welk nu draaide zich in de ruime basis van konnogo toerisme (hier bevinden zich meerdere konnykh klaveren).

Van de dorp Asteriated back straat, en dan footpath gedraagt zich in de kloof van gigantische bizare izvayaniyami natuurlijke oorsprong. Dit en de deftige Vallei bestaan van de bangmakerijen.

Seconde populaire toerist object in deze plaatsen gering middeleeuwse fortess Funa. Tussen fortess en De vallei van De bangmakerijen met betrekking tot vuiligheid straat, viushcheisya tussen gigantische obvalnykh rotsblokken, alles behalve altijd wordt de toeloop van passagiers op paarden verhuisd, mototsiklistov, de bicyclers van toeristen-peshekhodnikov en zelfs helemaal onvoorbereid publiki van de autobussen en machines welk op alpen bratii wordt geadministreerd om "matrasnikami" te noemen.

Bijna alle de alpene scenes van gewetene komedie "Caucasian plennitsa" werden op de berg basis Demerji afgedaan.

Zeer prettige rijweg voor avto en motoprogulok – stadsdeel oud Alushtinskogo rijweg welk verhuizingen vandaan onder van Luchistovskogo rijweg tussen trolleibusnoi trace en met.Lavanda. Op trolleibusnuiu routeren deze rijweg geeft jullie als vroeg als door de dorp Lower Kutuzovka terug. Dit oud asfaltene serpantin neobychaino krasiv zelve met betrekking tot zichzelf, en types vandaar stelen wonderbaar en nepovtorimye per de ommezwaai open. Hier brandde voor "Caucasian plennitsy" de scene van de jacht los, wanneer van Caitiff Balbes en-ervarene beslechte barricade Bestrijden. Op De mei vieringen Alushtinskii club "Extrem" gedragingen op dit trace geslacht op motor cycli.


Volgende pagina (2/3) Cлedующaя ctрaнhca


Complementarily op dit thema:

Simferopol
Sevastopolskoe rijweg (M-26, 83 km): Skalistoe en Observatory (T-01-16, 14 km), Bakhchisarai en peshchernye steden, Inkerman - Sevastopol
Bakhchisarai - van Ruime canyon de Krim – Ai-petri – Jalta (T-01-17, 86 km)
Rijweg Sevastopol – Jalta (M18, 80 km)
Rijweg Alushta – Sudak (R-08, 93 km), Kapsel en Zonne vallei, Shchebetovka en Karadag, Koktebel – Ordzhonikidze - Feodosiya (R-08, 55 km)
Feodosiiskoe rijweg (M-17, 120 km): Simferopol – Belogorsk – Oud de Krim is een Feodosiya
Feodosiya – Lenino (51 km), Shchelkino en kaap Kazantip; Kerch (door - Hem 97. M-17 van Feodosiya – 98 km) - Kerchenskii, gebied van het landschap belang Opuk gestort
Noord-west van Perekopa tot toe p. Chernomorskoe (117 km)
West kust van p. Chernomorskoe tot toe De noord kant van Sevastopol (T-01-04, T-27-09, 160 km)

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht