Actoпуteшectchя пo Kрыmу 
Gl222222::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::
Toebereiding om te touren
·Stijl en het gebied van de tournee
·Keuze poputchikov
·Het trace keuze
·Het automobiel toebereiding
·Als hoe om aaneen te nemen
Op het trace
·De eigenaardigheden van de aanmelding naar de Krim
·Avtokaravan, zekerheid
·Het kamp apparaat
De traces van bezichtigt
·DE KAARTen VAN DE KRIM
·Simferopol
·Simferopol Alushta – Jalta
·Simferopol is een Sevastopol
·Bakhchisarai - Ai-petri - Jalta
·Sevastopol – Jalta
·Alushta – Sudak
·Simferopol is een Feodosiya
·Feodosiya is een gebied van het landschap belang Opuk
·Perekop - Chernomorskoe
·Tarkhankut - Sevastopol
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·

·
Kaart
Sm111111

De keuze van de stijl en het gebied van de tournee

Noordwestene kust (Chernomorskii en Razdolnenskii gebieden), alsmede kust tussen Alushtoi en Sudakom, de landstreek van Feodosiya en Azovskoe de kust van Kerchenskogo schiereiland ideaal voor kalme recreatie in avtodachakh en treilerakh alsmede voor extremum geslachten met betrekking tot bezdorozhiu op bantam auto's (niet parketnykh!) En kvadrotsiklakh.

De west kust van de Krim, vooral zodanig plaatsen, hoe Nikolaevka, Arenaceous, Hoekig populair voor goedkoope recreatie in palatochnykh dorpen. Conventioneel kan worden dit publiku avtoturistami beschouwd, als zij arriveren op de autobussen of automobielen. Maar transport whereat presenteert opslag alles noodzakelijk, met het brandhout en animo, en dikwijls en handelsartikel voor de verkoop op de indigeen markt. Niet zeer comprehensibly en dan misschien nuttig onze sait of Internet totaliter het informatie rijkdom naar mensen die nochuiut overheen het strand tussen twee "Ikarusami" tussen hen polietilen en bedded op land tiufyaki en podstilki gerukt.

Niettemin bestaan en Real marshrutnyi toerisme op de autobussen. Poolse studenten, bijvoorbeeld, prefereren om palatochnye dorpen aan te breken, in zodanig plaatsen, waar goedkoop eda, en voor de plaats over het algemeen om van niet aanbevolen te betalen aan, en in dat tijdperk door de toerbeurt bevindt zich menigte dostoprimechatelnostei. De menigte van comfortabele tweeledige-dubbeldekbus kolesyat met betrekking tot de Krim met toeristen van Pribaltiki die op nochleg stopen in tamelijk geachte en komfortnykh tapperijen en bezoeken traditionele iuzhnoberezhnyi de pakket van de knapheden: Paleisen, parken, kelders bemachtigt.

Romantische wandelwegen met het hart jonkvrouw in kollektsionnom upoitelno geacht cabriolet, zonder de twijfel, handelswaar op meerdere alpene traces tussen Sevastopoleastopoleraem, door Jalta en Alushtoi. Dat, die vslast pokolesil met betrekking tot wereld zal niet toelaten onverschillig is eenvoudig van onwaarschijnlijke kaleidoskop standaarde toeristische knapheden. Op Het zuiden kustlijn van de Krim en abutting alpene gebieden jullie (net zo de vele dwingende maestroen van Europa) ontdekken Zwitserland en Capri, South France en Cyprus, Anatolia en Oostenrijk, Bulgarije en Saxony.

Ok en natuurlijk, klassiek gezin exkursionnye reizen in komfortabaesfortaboaroavtobus of ruime bantam auto (ditmaal als vroeg als in parketnom) beneden de leuze 'houdend rust poznavai!" Het is mogelijk van niet ieder vrijaf van de afwezigheid nakruchivat in de beugel Simferopol - Salgirskaya vallei - Alushta - Gurzuf - Nikita - Jalta - Alupka - Simeiz - Foros - Baidary - Balaklava - Sevastopol is een Bakhchisarai en opnieuw Simferopol. Of om en zamknut beugel in welke ook van deze plaatsen te beginnen. Trace zonder de moeilijkheid wordt verstreken voor de dolgii zomer dag - in de Krim 22 Juni het is opgewassen alles behalve 18 klok! Maar opnieuw willen voortzeggen, zodanig beugel zal van de knapheden niet zich vermoeien en geheimen en voor de tientallen van laten van de afwezigheden.

Alpene de Krim en Predgore met deftige peshchernymi steden eigen tsarskimi en presidentieel in het directe besef van dit woord shosseinymi door de rijwegen alsmede veroorzakende prettige krankzinnigheid op eigentijds vnedorozhnikov trelevochnymi traces en anderen vervoeren bespredelom met delft, promoinami, osypyami, obvalami en anderen. In dat tijdperk nergens, behalve de Krim werden in zodanig gustote en zodanig grandeur oeroud viuchnye footpaths niet weerhouden. Zij koppelden seleniya op de kust en in alpene valleien anders in oeroude tijdperken. Acclivous, schaduwrijk, zwermen rodnikami. Obramleny door plodovymi bomen - lesnymi door peren, appelbomen, Duits mushmuloi, alsmede door de berberis, kizilom, fundukom. Met betrekking tot tal van hen het is mogelijk proekhat niet enkel op motor cycli en kvadrotsiklakh maar ook op legkovykh avtomashinakh met normale sovjete prokhodimostiu, vrode "Moskoviet'en en "Zhigulei".        

Ravninnyi de Krim vovse niet zo presen voor de amateurs van automobiel adrenalin, hoe dit kan van sovjete kaarten schijnen. Tamelijk in elk west aeroklube om omstreeks de Krim van de strooibiljeten te vragen of ongedeeld fanatov vliegtuig naar en jullie maar meteen zullen zeggen, van dat andere zodanig "nepotoplyaemogo vliegtuig"-vervoerder' wereld trof niet en op de Griek calends aan als vroeg als zal niet aantreffen. IN Europa komt de kaart van krymskikh militaire vlieghavens met complete taktiko-technische karakteristieken agadic en tot toe nu aller tijden met betrekking tot zelfmoorde moshchi vliegtuigen vrij. Van de vlieghaven beneden Jankoem nucleaire bommenwerpers patrouilleerden west landsgrens SOVJET-UNIE van De Donau mond tot toe Spitzbergen. Nu op deze vlieghaven detishki gonyaiut op de kaarten, en volwassene dyadki rekenen commerciele bigeminal geslachten voor fanatov strit reisinga af.

Andere unieke vlieghaven, waarover verstrijken geslachten strit reising - testen gebied "zeen" in Novofedorovke, in 4 kilometers naar het zuiden van de stad Saki. Verkort dat middelen Scientifical-testen training simulator korabelnoi vliegtuig.

Omdat vlieghavens zdeshnie (terzijde van DE ZEEN zich overeenbwaseren anderse 3 letnykh plank) worden gehoed leix tijdens de doctrines welk brengen tijdperk ongewoone, hen langgeleden als vroeg als obliubovali indigeen mototsiklisty door.

Over het algemeen baikerskoe motie in de Krim actiefs, stijlvol, prestigieus en voordelig. Publika wel eens niet enkel glazeet op monstrov asfalteren maar ook wordt voor het normale geld 2-5 dollars in exotische baikerskikh kurtkakh en helmen gefotografeerd. Voor elk meere solidnye geld worden wandelwegen met betrekking tot alpen serpantinam beslecht. In deze handel in de zomer respectievelijk worden niet alleen eigenaren van luxueuze motor cycli van Kiev, van De moskou en andere steden CIS, maar ook vele deurposten aangebonden.

De ruime festiviteit 'van "Var zone's wordt Sudaxkoi fortesses in ju, en alle hoogseizoen op de rijwegen van de Krim en het waterkeringen menigte zanyatnoi motopubliki van alle landen van Europa gevestigd in.

Op Duits trofeinykh de motor cycli 'VAN "BMV" the times van Grote huiselijke oorlog het is mogelijk pokatatsya samen met uniformistami met betrekking tot hellingen Sapun-berg in Sevastopol. Alpene wandelwegen worden op De vallei van De bangmakerijen geordend. Maar de meest woedend extrim, bij wie wij in geen geval zullen niet aanraden aan deel maken van uit, deze klassieker gevend met landelijk diskotek in de alpene valleien van Bakhchisaraiskogo gebied. Er met betrekking tot alpene rijwegen duren motor cycli zonder de geluidsschermen en nomernykh symbolen, en algemeen anders zonder de lichtbakken voort. Zato met groot calashes bestempelde als voor het rijtuig seine met alpen senokosov. Op zodanig constructie dichte, gaily en zat gnezditsya 15-18 jongens en meisjes op gelijke tijdperk. Wij wij schrijven erover van niet uit om jullie herhaald zodanig stijl avtoturizma, en om is ongedeeld verwonderde zich niet en waren op de avonden op alpene rijwegen geducht voorzichtig. Dankt god, geruisloze zodanig reizen niet brengen tijdperk door.

Avtoturistom zonder de moeilijkheid nu kunnen ons en persoon, op welk geen automobiel voelen. Met betrekking tot traces gepresenteerd in dit project zonder de moeilijkheid om en reizen op maatschappelijk transport uit te voeren. Nu in de Krim zijn ongedeeld en goedkoope elk traces, bijvoorbeeld van Koktebelya op Kazantip of van Jalta tot toe Feodosiya langs de kust, bestaan en fantastisch-trace van avtostantsii Noord in Sevastopol tot toe Chernomorskogo op Tarkhankute mee alle west kust.

Khich-khaiking (van volnye tournee zonder het geld en met nauwelijks elk dingen) - zeer is stijlvol, en het aanhang liefde om door de informatie in Intrenet onder te verdelen. Krymskie bestuurders zelden nemen poputchikov zonder het geld, maar echter bestuurders van Europa (hen tamelijk behoorlijk wat kursiruet in de zomer van tussen Sevastopol, Jalta, Alushtoi en Bakhchisarai) nemen en khippi, en pankov, kunnen nakormit onderweg, ja van en anders en geld schenken naar!

Gering, maar belangrijk predosterezhnie voor khich-khaikerov: Jullie kunnen in de Krim "stemming" op poputku, overal waar, maar op landelijke rijwegen onbekend niet generaal bedoten, zelfs voor het geld. Naar eigenlijk jullie blijven slechts die aanwijzing, waar dikwijls schijnen te zijn moskovieten en vreemden, namelijk stijlvole plaatsen: Bakhchisarai, Mangup, Ruim canyon, Foros, Simeiz en over het algemeen alle Zuiden kustlijn, alle rijweg Alushta - Sudak, Koktebel, Ordzhonikidze, Feodosiya en Goud strand, kaap Kazantip en festiviteit Kazantip in Popovke, alsmede Atlesh en Olenevka op Tarkhankute.

En hebben nog niet minder belangrijk: In geen geval worden om automobielen op Door het -verlof rijweg in Simferopol tussen luchthaven "Centraal" gefolterd, door De moskou trace en Feodosiiskim rijweg te stoppen. Deze schrap als vroeg als gevormde, op welke wijze zone, waarin klanten kennis maken met met vrouwen voor intieme diensten.

De laatste tijd stormily ontwikkelt netwerkte wedstrijd "enkonter", bij wie de automobiele varianten bestaan van de opdrachten en scenario's. Zodat niet achter de bergen de geboorte van de nieuwe types van automobiel toerisme, en de Krim in het dit, als immer zal eerst.Complementarily op dit thema:

Keuze poputchikov
Het trace keuze
Het automobiel toebereiding
Bagage is en het verpakking. Als hoe om aaneen te nemen

© 2005-2009 www.srimeantravel.som. Avtoputeshestviya met betrekking tot de Crimea In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeantravel.som Verplicht